Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Δεν περισσεύει κανείς»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου το μη κερδοσκοπικό σωματείο Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο » και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “You in Europe”, ενώνουν τις δυνάμεις τους. προκειμένου να στήσουν μια μεγάλη γιορτή για τη διαφορετικότητα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
Στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας,
αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης !


Τι θα κάνουμε;

Διαδραστικά δρώμενα και υπαίθρια παιχνίδια με την συμμετοχή του κοινού αλλά και πλήθους εθελοντών, καθώς και μια θεατρική παράσταση από εθελοντές και άτομα με αναπηρία!

Συγκεκριμένα:

Στις 3 Δεκεμβρίου το πρωί (11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά δρώμενα (flash mobs) σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης (πλατεία Αριστοτέλους, πεζόδρομος Ικτίνου, πεζόδρομος Αγίας Σοφίας) προσκαλώντας κοινό και περαστικούς στην μεγάλη εκδήλωση που θα στηθεί το βράδυ.

Στις 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα (18:00 – 21:00) θα πραγματοποιηθούν υπαίθρια παιχνίδια και θεατρική παράσταση όπου εθελοντές, άτομα με αναπηρία και περαστικοί θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα έρθουμε πιο κοντά και θα ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.

Αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι η 20λεπτη θεατρική παράσταση με θέμα τη διαφορετικότητα!

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση με συγκεκριμένο μήνυμα και σκοπό:

να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στα άτομα με αναπηρία, γιορτάζοντας την αξία του να είσαι διαφορετικός – ξεχωριστός – μοναδικός!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, το απόγευμα τις Τρίτης 3 Δεκεμβρίου από τις 6:00μ.μ.

Συντελεστές:

Τα Δ.Σ. και οι εθελοντές των δύο Σωματείων

Οργάνωση και συντονισμός : Σ.Φ.Α «Δράση για το Κάτι Άλλο»

Μ.Κ.Ο. «You in Europe»

Ζαχαρίας Σπανός

Ιωάννα Σιδηροπούλου

Θεατρική Παράσταση :

Συγγραφή έργου – Σκηνοθεσία : Ζαχαρίας Σπανός

Ιωάννα Σιδηροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.