Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

"Γύρισε σελίδα" η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς «Γύρνα Σελίδα» της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., με τη συμμετοχή και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς. Μέλη της οργάνωσης μας βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο Ευκαρπίας, όπου μετά τον Αγιασμό μοίρασαν τετράδια και σελιδοδείκτες στους μαθητές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους καθώς και όλους τους μαθητές για το χαμόγελο που μας χάρισαν και την ανταπόκριση που έδειξαν στη δράση μας.
Μέσα από την κίνηση αυτή δείχνουμε στην πράξη την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα στους μαθητές και αυτή τη σχολική χρονιά, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και προτείνοντας λύσεις. Παράλληλα, προωθούμε το πνεύμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς και τονίζουμε τη σημασία τους, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.