Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίησε στο πρώτο φιλικό του Άρη Παντελεήμονα

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα έδειξε καλά δείγματα στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας με 2-1 σκορ του Ατρόμητου Νέας Φιλαδέλφειας. Τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας αλλά και οι παλαιοί ποδοσφαιριστές έδωσαν «υποσχέσεις» με την χθεσινή τους εμφάνιση για την δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει πρωταγωνιστικό και όχι παθητικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Την προσεχή Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 17:30 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Άγιο Αντώνιο Κρουσίων. Τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. με την επωνυμία «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2013» θα διοργανώσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Παντελεήμονα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ενώ παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και Αγώνας Δρόμου 1.000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Σκοπός είναι η συμμετοχή και ανάδειξη τοπικών ταλέντων στο τρέξιμο και η μύηση νεότερων ανθρώπων στο τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα. Στον αγώνα των 1.000μ θα μπορούν να συμμετάσχουν και όλες οι ηλικίες συμβολικά για τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.