Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

15/ 09 : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ - κορυφ. Υπαπαντή (1.768μ.) Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο Βέρμιο όρος, με ανάβαση στην κορυφή Υπαπαντή (1.768μ.). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Νάουσας (485μ.), περνώντας από τη μονή της Υπαπαντής (1.068μ.) καταλήγοντας στην κορυφή. Η πορεία είναι εύκολη και βατή για όλους, όντας μια καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα και προετοιμασία για επόμενες εξορμήσεις. Μπορούμε, στην επιστροφή, να καθίσουμε για φαγητό ή καφέ στην πανέμορφη περιοχή του Αγίου Νικολάου απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά του.
Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό.

Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Νίκος (6946332913)

Εκκίνηση:Το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου στις 7:00 πμ., από την πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας: 6

Κόστος συμμετοχής: 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών
η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.


22 / 09 : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ – Πέντε Πύργοι (1.711μ.) Χτένι (1.791μ.) Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στα Πιέρια όρη με ανάβαση στην κορυφή Πέντε Πύργοι (υψ. 1.710μ) ή και Χτένι (υψ. 1.791μ). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χώρο του ορειβατικού καταφυγίου στην Άνω Μηλιά (1.000μ.). η πορεία είναι σχετικά εύκολη δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ευρύ φάσμα ορειβατών και περιηγητών. Υπάρχει και η δυνατότητα, σε συνεννόηση με τον αρχηγό και τους συμμετέχοντες, για φαγητό ή καφέ μετά το τέλος της εξόρμησης.

Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό.

Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Νίκος (6946332913)

Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 πμ, από πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 5

Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών
η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.