Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του τοπικού τμήματος Κιλκίς τις επιχειρήσεις: βιομηχανία «TORRE Α. Β. Ε. Ε.», βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη», βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας και ειδών ζαχαροπλαστικής «RITO’S FOOD Α.Ε.», βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων «Β. Ε. Κ. ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ Α. Β. Ε. Ε.», βιομηχανία παραγωγής & εμπορίας αυγών «Αυγοδιατροφική Α.Ε.» super market «Μασούτης», Τον κ. Καζλαράκη, κρεοπωλεία: Αγορά κρεάτων «Θεολόγης», Αφοί Κούπενου, Αφοί Κουραλίδη και τους ανώνυμους δωρητές για την ευγενική αυτάδελφη χειρονομία αλληλεγγύης τους να προσφέρουν τρόφιμα, τα οποία διανεμήθηκαν σε άπορα μέλη της τοπικής κοινωνία μας κατά την περίοδο του Πάσχα.

75 οικογένειες με ιδιαίτερες ανάγκες όπως πολύτεκνες, άπορες, μονογονεϊκή, παρέλαβαν πλούσια δέματα με τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης που είχαν προετοιμάσει οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με όλη τη διάθεση προσφοράς και αγάπης που διαθέτουν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα super market Μασούτης που δέχθηκαν σε κάθε κατάστημα του Κιλκίς τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίο πραγματοποίησαν εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών προκειμένου να συλλεχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα τροφίμων, πράγμα το οποίο επιτεύχθηκε απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.