Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

18ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Κούρος Ευρωπού» ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η Κριτική επιτροπή του 18ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» αποφάσισε να απονείμει:
Α’ βραβεία στους:

1ο βραβείο στην υπ’ αριθμ. 82 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Ανεμοέσσα», άτιτλη, η οποία ανήκει στην Φραγκίσκη Σταυράκη, από Πειραιά.
2ο βραβείο στην υπ’ αριθμ. 25 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Ίρις» και τίτλο «Δελτίο Θυέλλης», η οποία ανήκει στην Ειρήνη Ρηνιώτη , από Πειραιά.
3ο βραβείο στην υπ΄αριθμ. 69 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Μυρσίνη» και τίτλο «Το χώμα που γέννησε και με γεννά ακόμα», η οποία ανήκει στην Αγγελική Γεωργοτά, από Κέρκυρα.


Β’ Επαίνους στους:
Στην υπ’ αριθμ. 62 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Ηλίας Ράμνος» και τίτλο «Τέφρα Ονείρων», η οποία ανήκει στον Μάριο Μιχαηλίδη, από Ραφήνα Αττικής.

Στην υπ’ αριθμ. 71 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Μαρία Νεφέλη» και τίτλο «Οδύσσεια στο όνειρο», η οποία ανήκει στην Μαρία Πολίτου, από τον Εύοσμο Θεσ/νίκης.

Στην υπ’ αριθμ. 78 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Άρτεμις» και τίτλο «ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ», η οποία ανήκει στην Γιώτα Στρατή, από Ν. Υόρκη USA.

Στην υπ’ αριθμ. 83 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Ηώ» και τίτλο «ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΕΙΚΟΣΑΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ», η οποία ανήκει στην Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, από Αργοστόλι Κεφαλλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου