Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Να μη συγχωνευτούν τα δύο τμήματα της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς και απορροφηθούν από τη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Π.Ε. Θεσσαλονίκης, λέει το ΚΚΕ

"Θύματα της πολιτικής δραστικής περικοπής των δημοσίων δαπανών είναι και οι κάτοικοι της Π.Ε. Κιλκίς καθώς τα δυο σημαντικότερα τμήματα της Εφορίας Κιλκίς, το Ελεγκτικό και το Δικαστικό, συγχωνεύονται και απορροφώνται στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης. Ουσιαστικά μετά από την συγχώνευση αυτή η Δ.Ο.Υ. Κιλκίς μετατρέπεται σε απλό Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων. 
Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία αποδυνάμωσης των Δ.Ο.Υ. της Π.Ε. Κιλκίς, είχε ξεκινήσει με την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Γουμένισσας και απορρόφηση της από αυτήν του Κιλκίς.

Η επικείμενη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής. Οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις ώστε να εξυπηρετηθούν, θα σπαταλούν χρόνο και θα επιβαρύνονται οικονομικά, ενώ αβέβαιο είναι και το εργασιακό μέλλον των υπηρετούντων υπαλλήλων στα δυο τμήματα που πρόκειται να καταργηθούν.

Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι τα λαϊκά στρώματα καλούνται να πληρώσουν τα ίδια την πολιτική της δραστικής περικοπής των δαπανών για την δημόσια διοίκηση, στα πλαίσια της λεγόμενης δημοσιονομικής πειθαρχίας που ακολουθούν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, αδιαφορώντας για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούντα απ' αυτή.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να μην συγχωνευθούν τα δύο τμήματα της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς και απορροφηθούν από τη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Π.Ε. Θεσσαλονίκης, αλλά να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους.

Οι βουλευτές
Θεοδόσης Κωνσταντινίδης
Ελένη Γερασιμίδου"

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν ξεσηκωθούν οι κάτοικοι,ο Δήμος και οι φορείς της πόλης η επερώτησή σας φίλε Θεοδόση θα πάει στο καλάθι των αχρήστων του Σταικούρα.Πάντως η θεία μου η Σωτήρα απο το Ελευθεροχώρι το χάρηκε, γιατί απλά δεν θα ξαναπάει στην εφορία.
    Δημητρης Βασιλειαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.