Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

3η επέτειος θαυμαστής ευρέσεως Ιερού Λειψάνου Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο φερώνυμο Κοινόβιο Πενταλόφου Γουμένισσας

Το Σάββατο της Διακαινησίμου το απόγευμα 11 Μαΐου 2013 και την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013 πολλοί Φίλοι του Ιερού Κοινοβίου ανέβηκαν στο Πάικο για να συνεορτάσουν μαζί με τους Πατέρες του Σιμωνοπετρίτικου αυτού Μετοχίου την τρίτη επέτειο της θαυμαστής ευρέσεως και επιστροφής του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου. 
Τέσσερεις φορές εμφανίστηκε ολοζώντανος ο Αγιος στον Ιερόσυλο και μέ ιλαρότητα και πραότητα τον παρακίνησε σε μετάνοια λέγοντας του επί λέξει τα εξής: «Σέ παρακαλώ, παιδάκι μου, να με πας στο σπίτι μου, από εκεί πού μέ πήρες, αρκετά μέ ταλαιπώρησες!», όπως εγράφη αργότερα στην κατάθεση στην αστυνομία.

Την επέτειο τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας, υποδομών, μεταφορών και δικτύων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο δήμαρχος Παιονίας κ .Αθανάσιος Λαπόρδας, ο αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Φίλων του Ιερού Κοινοβίου καθώς και πολλοί πιστοί, φίλοι του Ιερού Κοινοβίου, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα είχαν ζήσει από κοντά το θαύμα της ευρέσεως και επιστροφής του Ιερού λειψάνου.












1 σχόλιο:

  1. Ολοι οι άμεμπτοι εκεί ανεβήκανε γιατί είναι με το Θεό μην ξεχνάμε τρομάρα τους.Για γέλια και για κλάματα είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.