Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δωρεές μαθητών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς


Την αλληλεγγύη, αλλά και την έμπρακτη στήριξή τους προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης επέδειξαν μαθητές Γυμνασίων της πόλης του Κιλκίς, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κιλκίς. 

Ειδικότερα, μαθητές του 2ου και του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου και την ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, την εβδομάδα που μας πέρασε προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κούτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν στα σχολεία τους το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δήμος Κιλκίς για την ευγενική και αξιομίμητη χειρονομία τους που αποκτά ιδιαίτερη αξία ενόψει Πάσχα, ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές, τους καθηγητές, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά όλους τους μαθητές των σχολείων για την ευαισθητοποίηση και τη γενναιόδωρη προσφορά τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Για πληροφορίες, δωρεές και ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Παντοπωλείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23410 79853 και 6956 074811.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.