Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Βενιζέλος προς Παπανδρέου: "Αν θίγεσαι κάνε μήνυση"

Μετά την σημερινή συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγγέλου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ με ενημερωτικό σημείωμα, περιέγραψε το περιεχόμενο της συνάντησης. 
Δεν είχε σκοπό να εστιάσει την δημόσια συζήτηση στο θέμα αυτό, που αδικεί το ΠΑΣΟΚ γιατί παρόμοια προβλήματα έχουν και άλλα κόμματα, χωρίς να δείχνουν την ίδια ευαισθησία αλλά και γιατί είναι ανοικτά και τρέχουν πολλά ζητήματα κρίσιμα για την πορεία της οικονομίας και τη ζωή των πολιτών.

Επειδή όμως, σε ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Παπανδρέου, αναφέρεται ότι στη συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου «εξέφρασε την οργή του για απαράδεκτες, άθλιες κι ανήθικες διαρροές που στηρίζονται σε ψεύδη σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο κίνημα την περίοδο της προεδρίας του» και ότι μίλησε για διαλυτική κατάσταση και μεταφορά ψευδών και συκοφαντιών μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να σημειωθούν τα εξής, προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων:

Τη συνάντηση ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έθεσε στην διάθεση του κ. Παπανδρέου αναλυτικό φάκελο των υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ με την εικόνα της οικονομικής κατάστασης του κόμματος και ιδίως με την εξέλιξη του δανεισμού, των εσόδων και των δαπανών, την περίοδο 2003-2011.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στον κ. Παπανδρέου ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι υποχρέωση του σημερινού ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνία και την παράταξη να διασφαλίσει απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και πλήρη σεβασμό στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο έλεγχος στοχεύει στην χάραξη μιας καθαρής διαχωριστικής γραμμής, καθώς τώρα μόνο το μοντέλο μιας λιτής, αυτοχρηματοδοτούμενης διαχείρισης, μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει αποδεκτό από τη κοινωνία. Ο κ. Βενιζέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου, εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από διάφορα δημοσιεύματα, να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.