Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: "Στείλτε την Πρωτομαγιά ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση των απατεώνων"

"Η φετινή Πρωτομαγιά (που θα γίνει χωριστά για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, άλλο ένα τέχνασμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης για να εκτονώσει την οργή της κοινωνίας), έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ψήφιση του τετάρτου Μνημονίου κατόπιν ενός ακόμη κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, μιας ακόμη συνταγματικής εκτροπής.
Την ώρα που αναγγέλλονται 15000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέσα από μηχανισμούς ρουφιάνων που στοχοποιούν κόσμο στις δημόσιες υπηρεσίες, την ίδια ώρα χαρίζονται δις ευρώ στους μεγαλοεργολάβους των αυτοκινητοδρόμων.

Την ώρα που ξεπουλιέται το νερό στη Θεσσαλονίκη, η τρομοκρατία στις Σκουριές αποκαλύπτει την κυνικότητα του τρικομματικού κυβερνητικού θιάσου.

Αφού οδήγησαν την ανεργία σε τρομακτικά ύψη, τώρα εκμεταλλεύονται τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους για να κατοχυρώσουν μισθούς πείνας με τη λογική ότι τα 100 και τα 200 ευρώ και η επισήμως ανασφάλιστη εργασία είναι καλύτερα από το τίποτα. Δεν έχει σταματημό αυτή η λογική. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι στήνεται ένα άθλιο παζάρι από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ποιός θα διαχειριστεί καλύτερα τα ψίχουλα για νέα ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις.

Ας είναι αυτή η Πρωτομαγιά μια ακόμη μεγάλη μάχη που θα αντιστρέψει το ερώτημα της απόλυσης στην ίδια την κυβέρνηση.

Η περιουσία και η αξιοπρέπεια ενός λαού δεν ακρωτηριάζεται, δεν ξεπουλιέται. Θα γίνει το όπλο για να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας και να την ξαναχτίσουμε, με δημοκρατική συμμετοχή, τον εργαζόμενο πολίτη στο επίκεντρο, αξιοποιώντας τους νέους και το επιστημονικό δυναμικό, τσακίζοντας το σάπιο σύστημα της κλεπτοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των σωματείων τους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση των απατεώνων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου