Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Β΄ Ποδηλατικός γύρος Κιλκίς – λαϊκός αγώνας ποδηλασίας – αγώνας ταχύτητας

Με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Κιλκίς το 2ο OPEN RACE CUP – Β΄ Ποδηλατικός γύρος Κιλκίς – λαϊκός αγώνας ποδηλασίας – αγώνας ταχύτητας. Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων τιμής της εκατοστής επετείου της επικής μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς. 
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ».

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 200 αθλητές από διάφορες πόλεις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, της ΘΡΑΚΗΣ, της ΗΠΕΙΡΟΥ και της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Γιάννενα, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο και φυσικά από την πόλη μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από Έλληνες, συμμετείχαν και αθλητές από την Βουλγαρία αλλά και από την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας της Γεωργίας. 


Στα πλαίσια της διάδοσης του ποδηλάτου, αλλά και της αγωνιστικής ποδηλασίας διεξήχθη και λαϊκός αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν 70-80 περίπου παιδιά, ηλικίας από 5 έως 16 ετών, τα οποία, αν και ερασιτέχνες, αγωνίσθηκαν με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Ο μεγάλος αγώνας ξεκίνησε στις 10.45 π.μ. με αφετηρία το Δημαρχείο Κιλκίς μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έντονων ευφημισμών των παραβρισκόμενων. Οι διαγωνιζόμενοι αθλητές κάλυψαν μία απόσταση 72 χιλιομέτρων, περνώντας μέσα από τα χωριά Μαυρονέρι, Μικρόκαμπο, Ξηροχώρι, Φιλαδέλφεια, Ξυλοκερατιά, Γαλλικό, Μάνδρες, Φανάρι, Λαοδικηνό, Πυργωτό, Κ. Ποταμιά, Α. Ποταμιά, Ακροποταμιά, Κιλκίς


Ο 1ος αθλητής 1ος Justin Ficher, ο οποίος ήταν και ο νικητής του αγώνα, ολοκλήρωσε την διαδρομή σε 2 ώρες και 57 δευτερόλεπτα, ενώ τον αγώνα έκλεισε στις 14:35 μ.μ. μέσα σε πανηγυρικό και ενθαρρυντικό κλίμα η αθλήτρια Έλενα Τάτσιου του Α.Σ. «ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ». Το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ», συμμετείχε με τρεις αθλητές τους Αραβίδη Νικόλαο, Κασαπίδη Δημήτριο και Καπίδη Παναγώτη. Επίσης είχαμε και δύο ακόμα αθλητές της πόλης μας τον Αραμπατζή Θεόδωρο και τον Αγγελίδη Στέλιο. 


Τα αποτελέσματα του μεγάλου αγώνα ανά κατηγορία έχουν ως εξής : Παίδες

1ος Πάσχος Σταύρος Ποδηλάτης

2ος Γεωργιάδης Γιώργος Ποδηλάτης

3ος Τερζής Δημήτρης Ποδηλάτης

Άνδρες – Έφηβοι

1ος Καβουρτσικλής Σάκης ΒΕΛΟΣ

2ος Τζούμας Χρήστος ΠΑΟΚ

3ος Τσακιρίδης Αφεντούλης ΠΗΓΑΣΟΣ

+18

1ος Justin Ficher Χίλια Δέντρα

2ος Ουργατζόγλου Αναστάσιος Γιαννιτσά

3ος Levis Straus Xίλια Δέντρα

+ 30

1ος Μαλάτος Σωτήρης Αλεξανδρούπολη

2ος Μαυρίδης Αλέξανδρος Χίλια Δέντρα

3ος Γεωργιάδης Λεωνίδας ΒΕΛΟΣ

+40

1ος Τζιοβάρας Χρήστος Ιωάννινα

2ος Παπαδόπουλος Σταύρος ΠΗΓΑΣΟΣ

3ος Joe Allen Χίλια Δέντρα

+50

1ος Phill Sixsmith Χίλια Δέντρα

2ος Ποιμενίδης Βασίλειος ΠΗΓΑΣΟΣ

3ος Κομνηνός Μουτσόπουλος Χίλια Δέντρα

Γυναίκες

1η Βαρδανίδου Δόμνα SPIN

2η Σαρηβασιλείου Ζωή Ποδηλάτης

3η Πομπιέρη Μαγδαλινή Ποδηλάτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ», τα καταστήματα «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» και «EXTREME SPORT» και την βιοτεχνία αθλητικών ειδών «PHILIPPOS SPORT» για την πολύτιμη και αμέριστη συμπαράσταση τους. Επίσης τον Δήμο Κιλκίς, την Τροχαία Κιλκίς, τον σύλλογο πολιτικής προστασίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», την ΕΠΟΜΕΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Σιντικής Σερρών και ιδιαίτερα τους εθελοντές, αλλά και τον κόσμο, που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση. 


Είναι κρίμα που οι προσκεκλημένοι φορείς της πόλης μας, λόγω της απουσίας τους και της έλλειψης εκπροσώπησης τους, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν τους διαγωνισθέντες αθλητές, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι συνέρευσαν προς τον σκοπό αυτό από όλη σχεδόν την Ελλάδα και όχι μόνο…



1 σχόλιο:

  1. Παρακαλουμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα αναλυτικα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ολων μας... που τρεξαμε... περασαν ΔΥΟ μερες και ακομη τιποτα... Σεβαστητε τον κοπο και ιδρωτα μας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.