Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

"Για δεύτερη φορά, τα ίδια άτομα από το Κιλκίς στον Έβρο"

Υπογράφει Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Για ακόμη μία φορά πληροφορηθήκαμε ότι στις 02/04/2013 πρέπει να μετακινηθούμε εκ νέου βάσει της σχετικής διαταγής. Μια νέα διαταγή για τον Έβρο που δυστυχώς το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο με της παλιάς. (Ίδιες διευθύνσεις, ίδιος αριθμός)!

Έτσι σε λίγες μέρες -53- συνάδελφοι μας (είναι περισσότεροι αν συνυπολογίσουμε την αντικατάσταση των αδειούχων), ετοιμάζουν βαλίτσες για να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εδώ και περίπου ένα χρόνο! 

- Από ένα ακριτικό Νομό στον οποίο αυξήθηκε κατακόρυφα η εισροή - εκροή αλλοδαπών από τα σύνορα της χώρας με την Π.Γ.Δ.Μ.,και διαθέτει το μεγαλύτερο χερσαίο οδικό σύνορο της χώρας (βάσει επίσημων στοιχείων)...

- Συναισθανόμενοι την αγωνία των συναδέλφων μας-μελών της Ένωσής μας και την δικαιολογημένη αγανάκτησή τους,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως προβείτε σε άμεσο έκτακτο Δ.Σ. , παρουσία των προεδρείων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων, μέλη των οποίων καλούνται να αποσπασθούν για ακόμη μία φορά στον Έβρο. 

Επίσης λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος

ΖΗΤΑΜΕ άμεση συνάντηση με την πολιτική και φυσική Ηγεσία προκειμένου να τους εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και τις αντιρρήσεις μας παρουσία του Νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου