Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σύμβολο… ανευθυνότητας !

Υπογράφει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Τον Οκτώβριο του 2012 στα πλαίσια της δράσης «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» όπου αναμορφώσαμε το πάρκο επί των οδών Αισχύλου και Αθηνών, αποφασίσαμε σαν Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς να τοποθετήσουμε την Ελληνική σημαία στην ειδική κατασκευή που υπάρχει στην είσοδο της πόλης. Τη περίοδο των Χριστουγέννων, η Ελληνική σημαία κατέβηκε με σκοπό των καλλωπισμό του σημείου εκείνου με στολίδια. 
Αφού λοιπόν η πόλη έβγαλε τα γιορτινά της, η σημαία θεωρήθηκε περιττή από τους υπευθύνους του Δήμου Κιλκίς. Μετά το πέρας των εορτών και αφού απομακρύνθηκε ο στολισμός του συγκεκριμένου σημείου, η σημαία δεν επανήλθε ποτέ έως και σήμερα. Με αφορμή λοιπόν την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θέλουμε να απευθυνθούμε στους ανθρώπους που υπηρετούν τους δημότες του Κιλκίς και να τους εκφράσουμε ως νέοι ορισμένες απορίες μας.

Γιατί δεν επανατοποθετήθηκε ΠΟΤΕ η Ελληνική Σημαία στο σημείο όπου θα έπρεπε να υπάρχει πάντα ; Θεωρείτε λεπτομέρεια ή αγγαρεία την τοποθέτηση του εθνικού μας συμβόλου στην είσοδο της πόλης μας ; Θα πρέπει να σας παρακαλέσουμε για να μπει ξανά η σημαία στη θέση της ;

Θα περιμέναμε λίγο περισσότερο σεβασμό όχι σε μια ομάδα νέων που τοποθέτησε μια σημαία, όσο στο ίδιο το σύμβολο μας. Ειδικά στις μέρες που διανύουμε, μιας που το 2013 γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς, θα έπρεπε κάποιοι να φανούν λίγο πιο υπεύθυνοι.

9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ.ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε ή βγάλε την υπογραφή σου "Ελληνόψυχος" ή πάρτο αλλιώς... Και μια βόλτα στα γειτονικά Σκόπια ίσως σε κάνει να ντραπείς ή να το σκεφτείς ξανά...

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.36 ΠΟΛΥ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ
      Μ@Λ@Κ.......... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.18 ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΜΙΣΘΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΡΕΧΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή
    5. Μιας και αναφέρατε την Δημοτική Αστυνομία..Θυμάστε γιατί δεν έχουμε;
      Γιατί όταν οι Δήμοι δήλωναν την πρόθεσή τους για σύσταση Δημ. Αστυνονίας ο πρώην Δήμαρχος Τερζίδης φοβήθηκε ότι θα επιλεγούν άτομα ΟΧΙ της αρεσκείας του! κι έτσι ΔΕΝ έκανε αίτημα ο Δήμος Κιλκίς!!
      (Η διαδικασία είχε γίνει το 2004 από την Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας, δηλαδή αντίθετοι κομματικά θα "αποφάσιζαν" για τις επιλογές, έτσι νόμιζε τουλάχιστον, έχοντας υπόψη την εποχή ΠΑΣΟΚ).
      Στη συνέχεια, για να μην τον κατηγορήσουν ότι το έκανε σκόπιμα, έστειλε ένα εκπρόθεσμο αίτημα που φυσικά δεν λήφθηκε υπόψη.

      Έτσι για την ιστορία.

      Διαγραφή
  2. Τον Οκτώβριο του 2012 στα πλαίσια της δράσης «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» όπου αναμορφώσαμε το πάρκο επί των οδών Αισχύλου και Αθηνών.
    Καμιά διαμόρφωση στην πλατεία απέναντι από την Δημαρχεία, δεν παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά το ήξερα οτι στην ΟΝΝΕΔ δεν πατε καλα αλλά οτι θα σηκώνατε ολόκληρη επανάσταση
    την ώρα που καίγεται ο τόπος απο τις δικές σας πολιτικές αυτό παει πολυ
    καλα για να μην σχολιάσω οτι κάνετε σαν παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι. Τελικά όταν ο άλλος δεν έχει κάτι να πεί στο επίπεδο της πολιτικής καταπιάνεται με οτι βλακεια υπάρχει. Οι αναρχικοί με τις φόλες, οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ με τα ροζ λουλουδάκια, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβερνοεπαρση. Οτι να'ναι ειστε ρε παιδια χασμουρηθειτε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ'αυτά και με μ'αυτά από πρώτοι γίναμε οι τελευταίοι των Βαλκανίων.
    Τελικά για να δεις ελληνική σημαία να κυματίζει περήφανα πρέπει να πας στην Κύπρο (αν και'κει σε λίγο, με τις μ@λ@κίες που κάνουμε, μπορεί και να τις κατεβάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.