Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Π.Ε. Κιλκίς

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, με την ιδιότητα της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. 
Η επίσκεψη της κα. Μαυρίδου είχε ως πρωταρχικό στόχο μια πρώτη γνωριμία με το πολιτισμικό γίγνεσθαι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Ένας στόχος που, κατά δήλωσή της στο τέλος της συνάντησης, επιτεύχθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Η εξειδίκευση των επί μέρους προτεραιοτήτων και στόχων του νομού θα πραγματοποιηθεί σε επόμενες συναντήσεις εργασίας της Αντιπεριφέρειας Παιδεία, Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο με πολιτισμικούς φορείς τους νομού, όσο και με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη σύσκεψη εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, συμμετείχαν η κ. Ελ. Λιακοπούλου αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήμου Παιονίας, οι Περ. Σύμβουλοι Ανδ. Βεργίδης και Π. Θωμαΐδης, η κα. Κολεσιώτου από το Επιμελητήριο Κιλκίς, ο κ. Π. Πασσαλίδης Γεν. Δ/ντης της ΑΝ.ΚΙ, ο κ. Π. Καπίδης από την Α/θμια Εκπαίδευση και η κα. Κ. Παπαδοπούλου πρόεδρος της ‘ΤΕΧΝΗΣ’ Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου