Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πίτας του "ΑΕΤΟΥ" Κιλκίς με τιμώμενο πρόσωπο τον BANE PRELEVITS.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-2-2013 η κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. "ΑΕΤΟΣ" ΚΙΛΚΙΣ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου με μεγάλο καλεσμένο τον πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν Προέδρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης BANE PRELEVITS ο οποίος βραβεύτηκε από τον "ΑΕΤΟ" και τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΕΤΡΟ.
Η εκδηλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας και στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ο οποίος και αναφέρθηκε στα όσα έχει καταφέρει η νέα Διοίκηση ξεκινώντας από τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου (βασικού χώρου προπονήσεων των Ακαδημιών μας) με τις συνθήκες να βελτιώνονται και με άμεσο αποτέλεσμα τα παιδιά μας να μπορούν πλέον να διασκεδάζουν ακόμη περισσότερο και να αθλούνται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και να συγκεντώνονται αποκλειστικά στο παιχνίδι.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ο ένας εκ των δύο Υπευθύνων Εφόρων των Ακαδημιών (ο δεύτερος είναι ο κ. ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΓΙΑΝΝΗΣ)και από τους πρώτους καλαθοσφαιριστές του Κιλκίς ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε ότι έχει γίνει στην σωστότερη λειτουργεία των Ακαδημιών όσο και στα επόμενα σχέδια που ετοιμάζονται στο μέλλον και θα δημιουργήσουν έναν πυρήνα παραγωγής σωστών ανθρώπων και αθλητών μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό που μπορεί να δώσει ένα ομαδικό άθλημα όπως είναι το μπάσκετ.

Στην συνέχεια ο Υπεύθυνος Προπονητής των Ακαδημιών κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ προλόγισε τον τιμώμενο BANE PRELEVITS με μία πολύ σύντομη αναφορά στην καριέρα και την πορεία του στον χώρο του Ευρωπαικού αλλά και του Ελληνικού Μπάσκετ που τον κατατάσσουν σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ.

Επίσης παρεβρέθησαν και δύο καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΑΣ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Κιλκισιώτικου Μπάσκετ και υπέγραψαν ακούραστα πολλά αυτόγραφα αλλά και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μας φίλους όπως άλλωστε έκανε από νωρίς και ο BANE χωρίς να αρνηθεί σε κανέναν κάποια αναμνηστική φωτογραφία...!

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά παιδιά να συμμετέχουν στους τελικούς (αφού είχαν προηγηθεί τα προκριματικά μέσα από την διαδικασία των προπονήσεων) προσπαθώντας να κατακτήσουν την νίκη στα ατομικά παιχνίδια.

Νικητές και ηττημένοι έφυγαν αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του κάθε διαγωνιστικού παιχνιδιού καταννοώντας την αξία της προσπάθειας τους ανεξαρτήτως του αποτελέσματος τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ, οι βουλευτές Κιλκίς κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και η κα ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ όπως επίσης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς κα ΖΙΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος του Οργ.Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς κ. ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Να ευχηθούμε λοιπόν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ "ΑΕΤΟ" ΜΑΣ...!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.