Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρόμενοι αγρότες στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τους διαμαρτυρόμενους αγρότες του νομού δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.
Οι αγρότες κατέφθασαν στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας επιβαίνοντας στα γεωργικά τους μηχανήματα χωρίς να προκαλέσουν κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Ο κ. Γκουντενούδης δέχθηκε τους αγρότες στον αύλειο χώρο συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ανδ. Βεργίδη και Χρ. Ανθρακίδη. Η συζήτηση με τους αγρότες κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων. Από τους αγρότες τέθηκε το ζήτημα του κόστους στο πετρέλαιο, τους σπόρους και τα λιπάσματα καθώς και στις μειωμένες τιμές διάθεσης αφού η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή βρίσκεται στο έλεος πολυεθνικών εταιρειών και καρτέλ. Τέθηκε επίσης από τους αγρότες το θέμα της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 χρόνια.

Ο κ. Γκουντενούδης με την ιδιότητα και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, ενημέρωσε τους αγρότες για την προγραμματισμένη σύσκεψη της τετάρτης 6 Φεβρουαρίου στην έδρα της Περιφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αγροτών απ’ όλη την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε ως μείζον ζήτημα το ξεκαθάρισμα της λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μέχρι σήμερα ο βασικός φορέας για την καταβολή των ενισχύσεων λειτουργεί σε πλαίσιο σχετικά απροσδιόριστο το οποίο ταλαιπωρεί κυρίως χρονικά τους παραγωγούς.

Ο κ. Γκουντενούδης συνεχάρη τους αγρότες για την τακτική που ακολουθούν στις κινητοποιήσεις τους, ώστε να μην ταλαιπωρείται το κοινωνικό σύνολο. “Όλοι μας είμαστε μέλη του ιδίου συνόλου και λίγο – πολύ αντιμετωπίζουμε τα ίδια και αλληλένδετα προβλήματα” τόνισε ο κ. Γκουντενούδης διαβεβαιώνοντας τους αγρότες ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι βρίσκονται στο πλευρό τους.


3 σχόλια:

  1. Διαμαρτυρόμενοι αγρότες..............απο ποιο κομμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγρότες λέει χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ...Αυτοί δεν είναι που στηρίζουν τα κόμματα μέχρι αηδίας τόσα χρόνια και σε κάθε εκλογές αλλάζουν και κυβερνητηκό κόμμα μέχρι να τους κάνει το χατίρι και στο τέλος τους γράφουν πάντα χααχαχχααχαχχααχχαχαχααχαχχααχαχαχχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=XXI7XfCFtEs

    Αντε και του χρονου παλι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.