Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κατανομή πιστώσεων 36,7 εκατ. ευρώ το 2013 για τη στήριξη των αγροτών

Υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη η κατανομή των πιστώσεων έτους 2013 για τη χρηματοδότηση των εθνικών προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο για τη στήριξη των αγροτών.
Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί το 2013 θα ανέλθει σε 36.694.000 € ως εξής:

1. 33.000.000 € για την πληρωμή, μέσω του ΕΛΓΑ, των προγραμμάτων ΠΣΕΑ που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

2. 1.800.000 € για τη χρηματοδότηση του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών βοοειδών, αιγών και προβάτων λόγω ασθενειών.

3. 1.520.000 € για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

4. 374.000 € για τη χρηματοδότηση του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για την εφαρμογή του προγράμματος των επισκοπήσεων (ελέγχων) για την παρακολούθηση των φυτοϋγειονομικών κινδύνων, με στόχο την εξασφάλιση της υποστήριξης των εξαγωγών και της ασφαλούς διακίνησης των φυτών και των φυτικών προϊόντων της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.