Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τον Λαπόρδα

Την Παρασκεύη 1-02-2013, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Παιονίας από τον νέο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. 
Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλήμα. Ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε, χαρακτηριστικά, ότι τήρησε την υπόσχεσή του ότι ο Δήμος Παιονίας θα είναι από τους πρώτους Δήμους που θα επισκεφθεί.

Ο κ. Λαπόρδας πέραν των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνάντηση, τόνισε ιδιαίτερα το φαινόμενο της οικονομικής αιμορραγίας που υφίσταται η περιοχή λόγω της ύπαρξης των τριών καζίνο στα σύνορα με την γείτονα χώρα.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να επαναλάβει σύντομα την επίσκεψη του στην Παιονία, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να γνωρίσει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Τζιτζικώστα και του προσέφερε σαν ενθύμιο το βιβλίο που έχει εκδόσει ο Δήμος πρόσφατα, για τα 100 χρόνια από τα την απελευθέρωση της Παιονίας.

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.