Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου, «Φώτισες τη ζωή μου» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Μητσοπούλου, «Φώτισες τη ζωή μου», ένα μυθιστόρημα με κεντρικό θέμα τη γυναίκα – μάνα, τη γυναίκα – παρένθετη μητέρα, την προσφορά ζωής και τον αλτρουισμό. Ένα μυθιστόρημα που πραγματεύεται την μητρότητα μέσα από τις διαπλεκόμενες ιστορίες τριών γυναικών. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Φραγγίδης, Γυναικολόγος, και η Χαρούλα Καραμπίδου, Απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας/ Ασφαλιστική Σύμβουλος. 

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν η Χριστίνα Ανδρεάδου και η Μόνικα Σωτηριάδου. 

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς
Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338 (Πληροφορίες: Ιορδάνης Ανθυμίδης), Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/kilkis Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Βιογραφικό Άννας Μητροπούλου Η Άννα Μητσοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής, άσκησε το επάγγελμα τα τελευταία δυο χρόνια (2009-2011). Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, καθώς και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη σε υπηρεσίες του νομού. Σήμερα είναι διορισμένη στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΑΘΗΝΩΝ. Από μικρή ηλικία της άρεσε να αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί. Το βιβλίο "Φώτισες τη ζωή μου" είναι το πρώτο της βιβλίο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.