Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ερώτηση προς τους τρεις βουλευτές του ν. Κιλκίς

Ερωτά ο αναγνώστης της ΓΝΩΜΗΣ
Νίκος Τατίδης

"Στο Μυλοχώρι την Κυριακή κάηκε ένα σπίτι, δεν είναι βέβαια το πρώτο ούτε το τελευταίο, δεν μας είναι πλέον είδηση αυτό, είναι αναμενόμενο θα σκεφτόμασταν. 

Ανήκε σε δύο συνταξιούχες άπορες αδελφές που έκαναν και αιμοκάθαρση λόγω προβλημάτων υγείας, δεν θα αναφερθώ άλλο στην οικονομική τους κατάσταση, θα αναφερθώ στο γεγονός. Ένας υπουργός που διορίσθηκε για να σώσει την Ελλάδα και δεν κάνει πίσω σε κανένα μέτρο το οποίο αποφασίζει, έχει καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία, έχουν αυτοκτονήσει πάνω από τρεις χιλιάδες πολίτες, έχουν καεί πολλά σπίτια δηλωμένα η όχι έχουν καεί τα αδελφάκια στην Κομοτηνή, επειδή δεν μπορούσαν να έχουν το πετρέλαιο θέρμανσης, επειδή οδηγήθηκαν στην οικονομική καταστροφή.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1) Αν αποφασισθεί (το έχουν παραδεχθεί ) πως όλα αυτά ήταν λάθος, θα δικαστεί ο άνω υπουργός για όλα αυτά τα εγκλήματα;

2) Ποια η αμοιβή του, πόσα θα πάρει αυτός για να μας σώσει, μάλλον για να σωθεί με την δική μας καταστροφή, όταν τελειώσει το καταστροφικό του έργο και φύγει? Αν αποδειχτεί λάθος όλο το έργο σωτηρίας θα πληρωθεί πάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.