Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τον Λαπόρδα

Την Παρασκεύη 1-02-2013, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Παιονίας από τον νέο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. 
Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλήμα. Ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε, χαρακτηριστικά, ότι τήρησε την υπόσχεσή του ότι ο Δήμος Παιονίας θα είναι από τους πρώτους Δήμους που θα επισκεφθεί.

Ο κ. Λαπόρδας πέραν των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνάντηση, τόνισε ιδιαίτερα το φαινόμενο της οικονομικής αιμορραγίας που υφίσταται η περιοχή λόγω της ύπαρξης των τριών καζίνο στα σύνορα με την γείτονα χώρα.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να επαναλάβει σύντομα την επίσκεψη του στην Παιονία, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να γνωρίσει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Τζιτζικώστα και του προσέφερε σαν ενθύμιο το βιβλίο που έχει εκδόσει ο Δήμος πρόσφατα, για τα 100 χρόνια από τα την απελευθέρωση της Παιονίας.

2 σχόλια: