Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Νέες επιτυχίες για τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου Πιερίας-Ημαθίας

Στο Λιτόχωρο έγινε την Κυριακή το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας Ημαθίας.
Στους αγώνες πήραν μέρος περίπου 100 αθλητές από τα σωματεία της περιοχής με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς να πραγματοποιούν επιβλητική εμφάνιση με πρωτιές και μετάλλια ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες.

Στα 1000 μ της κατηγορίας Παγκορασίδων Β Μινι η Φανή Αβράμογλου κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση , ενώ στην τέταρτη θέση μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατατάχθηκε η οκτάχρονη Βασιλική Καραμανίδου με τις επιτυχίες του ΓΑΣ Κιλκίς να εχουν συνέχεια αφού και στα 1000 μ της κατηγορίας Παμπαίδων Β Μίνι νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Καραμανίδης .

Στα 1000 μ Παγκορασίδων Β' την τρίτη θέση κατέκτησε η βαδίστρια Ελένη Φωτιάδου και στα 2000 μ Παγκορασίδων Α' η Ελένη Μπατάρα τερμάτισε στην 6η θέση .

Τέλος στα 6.000 μ των Ανδρών ο βετεράνος Λάζαρος Σιδηρόπουλος μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση , κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Την αποστολή στους αγώνες συνόδεψαν ο έφορος του ΓΑΣ Κιλκίς Κυριάκος Αβράμογλου , οι προπονητές του συλλόγου Κώστας Μηναρετζης , Φίλιππος Μισαηλίδης και Νάντια Μποτρλουκα και γονείς των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου