Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αγαθοπούλου: "Αν όχι τώρα, πότε;"

"Τα νέα μέτρα που φέρνει εσπευσμένα στη Βουλή η Κυβέρνηση, όποια μορφή και αν έχουν, μετά και από τις δήθεν «εμπλοκές» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα που κάθε βράδυ «διαφημίζουν» τα κανάλια, μαζί με τον προϋπολογισμό για το 2013, συγκροτούν το τρίτο κατά σειρά ειδεχθές για το λαό μας μνημόνιο. Αποτελούν τη χαριστική βολή για την κοινωνία στο μέσο μιας ραγδαία εξελισσόμενης ανθρωπιστικής καταστροφής. Ο ταξικός χαρακτήρας των μέτρων είναι πια απροκάλυπτος. Καθένα από αυτά επιτίθεται κυνικά και επιλεκτικά στους φτωχούς αυτού του τόπου και όχι στους έχοντες. 
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, δεν έχουν πια άλλο δρόμο από τη δυναμική και αποφασιστική κλιμάκωση των αγώνων τους στους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τις σχολές, στην πόλη και στην ύπαιθρο. Δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή από τον ξεσηκωμό. Ακραίοι είναι αυτοί και η επίθεση στο εισόδημα και τη ζωή μας και όχι εμείς που αντιδρούμε.
Απευθυνόμενη σε κάθε σκεπτόμενο συμπολίτη μας, σε κάθε νέο και νέα στο Κιλκίς, σας καλώ να μετατρέψουμε την απεργία της Πέμπτης 18 Οκτώβρη σε εκκωφαντικό μήνυμα ανυπακοής απέναντι στην κυβέρνηση και τους τοκογλύφους δανειστές. Να μη λείψει κανείς από αυτό το ραντεβού αξιοπρέπειας. Να πλημμυρίσουμε τα μπλοκ των σωματείων μας και τους δρόμους.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.