Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣΕΒΕ: Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 – Όλα τα μαγαζιά κλειστά

Συνάδελφοι, σες,
Έχουν αποφασίσει να ξεπαστρέψουν την πλειοψηφία των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Μικρών Εμπόρων – αυτοκινητιστών.  Αυτό το στόχο έχουν όλα τα μέτρα που φέρνουν.  Με τη μείωση μισθών και συντάξεων φτωχαίνουν εργαζόμενους, συνταξιούχους και συγχρόνως βουλιάζουν μικρομάγαζα, βιοτέχνες, επαγγελματίες από την πτώση της κατανάλωσης.


Με την αύξηση της φορολογίας, με το φορολογικό συντελεστή στο 30%-35%, την κατάργηση του αφορολόγητου και τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια βάζουν ταφόπλακα και σε όσους μέχρι τώρα κατάφεραν να τα φέρνουν βόλτα.
Με την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης και την αύξηση του χρόνου εργασίας σε 20, χιλιάδες εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ.
Οι μόνοι που έχουν κέρδη είναι οι 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Όλοι δουλεύουν για τα μονοπώλια και τις Τράπεζες.
Γι’ αυτό ήρθε η Μέρκελ, να βοηθήσει την κυβέρνηση.
Γι’ αυτό οι τρεις συνέταιροι Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, έχουν συναποφασίσει τα μέτρα, παρά τις ψεύτικες κορώνες για διαπραγμάτευση.
Γι’ αυτό οι λάτρεις της Ε.Ε προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ότι υπάρχει σωτηρία με Ευρωπαϊκή συνταγή δήθεν αριστερή.
Ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Η πολιτική που μας αφανίζει πρέπει να ανατραπεί, με τους ενωμένους Αγώνες, με τη συμμαχία και την κοινή πάλη των Αγωνιστικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, την ΟΓΕ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν την υπόθεση της υπεράσπισης της δουλειάς στα χέρια τους.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα να παραμερίσει τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να τραβήξει στο δρόμο του Αγώνα, να οργανώσει τη ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.