Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία αύριο και την Πέμπτη!

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 17 και 18 Οκτωβρίου καθώς συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία των επιστημονικών φορέων της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου.
Την απόφαση έλαβε η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) σε ειδική συνεδρίαση της όπου και κατέληξε να συμμετάσχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις από κοινού με τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για την αποτροπή ψήφισης των μέτρων της κυβέρνησης που θα διαλύσουν ολοσχερώς την ελληνική κοινωνία.
Τα αιτήματα των γιατρών είναι:
-Δημόσιο, δωρεάν, ποιοτικό σύστημα υγείας χρηματοδοτούμενο με επάρκεια από τον κρατικό προϋπολογισμό
-Καμιά περικοπή στο Ιατρικό Μισθολόγιο
-Ασφαλής εφημέρευση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας και άμεση αποπληρωμή των εφημεριών
-Στελέχωση Νοσοκομείων και ΚΥ με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
-Κανένα Νοσοκομείο να μην κλείσει, κανένα νοσηλευτικό κρεβάτι να μην χαθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.