Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα "Omorfa Taxidia" ταξίδεψαν θεατρικά σε.. "Έναν ουρανό με αστέρια»!



Μια υπέροχη, μα κυρίως συγκινητική παράσταση-μιούζικαλ, παρακολούθησαν τα "Omorfa Taxidia" στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 (Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού), το οποίο βρίσκεται στην Περαία της Θεσσαλονίκης, και είναι ένας χώρος άθλησης και πολιτισμού για άτομα με αναπηρίες.

Μια θεατρική παράσταση "πλημμυρισμένη" από έρωτα, νοσταλγία, χορούς και ήχους από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια της δεκαετίας του 60, αλλά και τα προβλήματα των ανθρώπων ενός μικρού νησιού της πατρίδας μας.

Η πολυτάλαντη συγγραφέας, σκηνοθέτης αλλά και ηθοποιός Άντα Τσεσμελή Edwards, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, έδωσαν όλη την ψυχή τους, με σκοπό όχι μόνο τη διασκέδαση του κοινού, αλλά για την επίτευξη ενός ιερού σκοπού. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για την επανέναρξη λειτουργίας του ΚΑΠΠΑ, το οποίο έκλεισε εδώ και ένα χρόνο περίπου λόγω οικονομικών δυσχερειών. Στους χώρους του (κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο), αθλούνταν εκατοντάδες άτομα με αναπηρία και όχι μόνο, από θεσσαλονίκη, αλλά και όμορους Νομούς (κυρίως από Κιλκίς) !!
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, εκτός από το να επικροτήσουμε αυτή την υπέροχη πράξη των συμπολιτών μας ερασιτεχνών ηθοποιών, είναι και να τους στηρίξουμε παρακολουθώντας την όμορφη και αξιέπαινη δουλειά που ετοίμασαν με τόσο μεράκι, αλλά και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι 16 Δεκεμβρίου, όπου και μετά θα μεταφερθεί στο Θέατρο "Αυλαία"

Παραστάσεις στο ΚΑΠΠΑ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ώρες 20:00
Εισιτήρια: 10 ευρώ- Παιδικό, φοιτητικό :5 ευρώ
ΚΑΠΠΑ 2000 (Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού)
Παραλία Περαίας
Τηλ: 2392076006-7


Πηγή: Omorfa taxidia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.