Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται το τέλος για τα πενταψήφια τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ!

Ακόμη και στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Μάριο Σαλμά ξενίζει πια η υποχρεωτική πληρωμή από τους ασθενείς για ένα ραντεβού με γιατρό, μέσω των τηλεφωνικών κέντρων ιδιωτικών εταιρειών. Τι θα κάνει; 

Όπως ο ίδιος επεσήμανε με εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου ανασυγκρότησης του ΕΟΠΥΥ, “Τα πενταψήφια νούμερα είναι απαράδεκτα και αίρω την πολιτική μου στήριξη σ΄ αυτούς τους διαγωνισμούς. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κανείς χρήματα από τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, και να πληρώνει ο κόσμος για ένα ραντεβού”!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σκέφτεται να αξιοποιήσει δημόσια τηλεφωνικά κέντρα για την εξυπηρέτηση των ασθενών ή και να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση των τιμών, δεδομένου ότι σήμερα ένα τηλεφώνημα για ραντεβού μπορεί να κοστίσει και πάνω από 2 ευρώ ανάλογα την αναμονή.

Στο μεταξύ όμως ο ΕΟΠΥΥ από αυτή τη διαδικασία βγάζει ελάχιστα καθώς ίσα ίσα που αναλογούν 10 λεπτά ανά τηλεφώνημα για τον φορέα.

http://www.iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.