Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αυλαία στο Τουρνουά Τζούνιορ της ακαδημίας "Αλέξανδρος"

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά τζούνιορ, που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς, με τη συμμετοχή δύο τμημάτων της, αλλά και των Ακαδημιών Δόξας Χέρσου, Δόξας Καμπάνη, Εθνικού Αξιούπολης και ΑΕ Πολυκάστρου.
Για την τελευταία αγωνιστική, στον… «εμφύλιο» Αλέξανδρος 1 – Αλέξανδρος 2, επικράτησαν οι πρώτοι με 10-9, ενώ η Δόξα Χέρσου κέρδισε τη Δόξα Καμπάνη με 13-5. 

Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Αλέξανδρος Κιλκίς 1 12
Αλέξανδρος Κιλκίς 2 7
Δόξα Χέρσου 6
Δόξα Καμπάνη 4
ΑΕ Πολυκάστρου 0
Εθνικός Αξιούπολης 0

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά.

Για το πρωτάθλημα Παίδων, η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, που φέτος αγωνίζεται ως Κιλκισιακός, επικράτησε με 4-0 στο Πολύκαστρο, της τοπικής Αθλητικής Ένωσης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γρόσης, Στυλιανίδης, Λίκα και Ντζαμπισβίλι.

Τέλος, η ομάδα Προπαίδων, μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, γνώρισαν την ήττα με 5-2 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Τα γκολ για τους Κιλκισιώτες πέτυχαν οι Νάνος Ανέστης και Ντράλο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.