Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δεν έφταναν σε δικηγόρο αυτά που του έδινε νόμιμα η Πολιτεία και ήθελε κι άλλα

Συνελήφθη σήμερα (19.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 57χρονος δικηγόρος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τον Δικηγορικό Κώδικα και την παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος κ.λπ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, ο δικηγόρος που είχε διοριστεί αυτεπαγγέλτως από Δικαστική Αρχή για τη νομική υπεράσπιση ιδιώτη κατηγορουμένου, απαιτούσε από αυτόν το ποσό των 1.500 ευρώ, επιπλέον της χρηματικής αποζημίωσης που δικαιούται από το Ελληνικό Δημόσιο.

Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού, ο 57χρονος, αφού παρέλαβε από τον ιδιώτη το προσημειωμένο ποσό των 1.500 ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.