Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ραχήλ Μακρή (Ανεξάρτητοι Έλληνες): «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ξεκαθαρίσει τη στάση του άμεσα»

«Απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Παπαδημούλη σας επισυνάπτω το πρόγραμμα του συνεδρίου από την επίσημη ιστοσελίδα του ΙΕΝΕ στις 09-10-2012, που στην 1η συνεδρία γράφει ρητώς ότι θα παρέμβει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλης, καθώς και δημοσίευμα του econews.gr (30-09-2012) που αναφέρει ότι θα παρέμβουν εκπρόσωποι των κομμάτων μέσα σε αυτούς και ο κ. Παπαδημούλης. 
Ακόμη και στην περίπτωση της άρνησης του κ. Παπαδημούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φαίνεται να συμμετείχε κανονικά με εκπρόσωπο τον Βουλευτή και τομεάρχη ενέργειας, κ. Αθανάσιο Πετράκο (Πρόγραμμα συνεδρίου επίσημης ιστοσελίδας ΙΕΝΕ 26/10/2012). Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, παρά την καθυστερημένη άρνηση του κ. Παπαδημούλη (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται), φαίνεται να συμμετείχε με άλλο Βουλευτή σε ένα συνέδριο που πραγματοποιείται ο σχεδιασμός της εκποίησης ενέργειας της χώρας και χρηματοδοτείται με την ευγενική χορηγία της Siemens.
Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φαίνεται να δέχθηκε να παρέμβει σε ένα συνέδριο που τάσσεται υπέρ την εφαρμογής του Μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας, χωρίς να εκδώσει μια ανακοίνωση ότι δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του σε ένα τέτοιο συνέδριο. Τελικά, τι ακριβώς συνέβη;
Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ οφείλει να ξεκαθαρίσει τη στάση του άμεσα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου