Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Υποχώρηση της Κυβέρνησης – Μένουν όλοι οι επικεφαλής σε Εφορίες, Τελωνεία, ΣΔΟΕ

Πίσω πήρε την τροπολογία που έπαυε από τα καθήκοντά τους τους επικεφαλής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

Σε αυτό συνέτεινε η αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, μετά και την απόσυρση της τροπολογίας, οι επικεφαλής των εφοριών, των τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν πρόκειται να μετακινηθούν και θα παραμείνουν στην θέση τους μέχρι τη λήξει της θητεία τους, οπότε και θα αξιολογηθούν με βάση του ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους που τους τέθηκαν.
Σύμφωνα με το Βήμα σε περίπτωση αντικατάστασης οι νέοι προϊστάμενοι θα τοποθετούνται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Σε ό,τι αφορά τους εφόρους των μεγάλων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, έχουν υπογράψει συμβόλαια αποδοτικότητας και πλέον θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.
Εξάλλου, με άλλες προσθήκες – αναδιατυπώσεις που προώθησε ο υπουργός:
- Οι ελεγκτές εφοριακοί θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο στη βάση του αριθμού και του είδους των ελέγχων καθώς και επιτευχθέντων εσόδων. Αμέσως μετά την επιλογή των ελεγκτών θα συνάπτεται συμβόλαιο αποδοτικότητας στο οποίο θα εξειδικεύονται οι ελεγκτικοί στόχοι.
- Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την επιλογή 2.335 φορο-ελεγκτών. Οι ελεγκτές θα επιλεγούν χωρίς τη διενέργεια γραπτών εξετάσεων ενώ χωρίς συνέντευξη θα γίνει η επιλογή των ελεγκτών με διετή τουλάχιστον προηγούμενη εμπειρία σε ελεγκτικά καθήκοντα.


1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.