Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία το street handball της ακαδημίας χειροσφαίρισης Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ "89

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά street handball της ακαδημίας χειροσφαίρισης Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄89 την Κυριακή 9/9/12 στον κεντρικό δρόμο της πόλης μας, την 21η Ιουνίου, με την συμμετοχή 106 παιδιών ηλικίας 6-16 ετών.
Χωρισμένα σε 3 κατηγορίες , προμίνι, μίνι και μεικτό σε αγόρια & κορίτσια των παίδων Παμπαίδων , κορασίδων, Παγκορασίδων ( ομάδες ανάμεικτες από αγόρια & κορίτσια των 4 κατηγοριών ), έπαιξαν, διασκέδασαν, γνώρισαν και αγάπησαν το άθλημα , κάτι που φαίνεται και από τις νέες εγγραφές στα τμήματα υποδομής .
Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας με την συμμετοχή τους από μια προπονητική εμφάνιση του συλλόγου και ένα καπέλο , κάτω από την επίβλεψη των αθλητών της αντρικής ομάδος, των προπονητών της ακαδημίας και υπό το βλέμμα του δημάρχου της πόλης μας κ. Μπαλάσκα και του αντιδημάρχου κ. Τσαντάκη , ενώ οι φιναλίστ κέρδισαν δώρα από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών της πόλης μας και όλοι έδωσαν ραντεβού για το τουρνουά σχολείων που θα διοργανώσει η ακαδημία των Ποντίων Κιλκίς σε ένα
από τα προσεχή Σαββατοκύριακα .
Μετά από αυτή την επιτυχία και την απήχηση που είχε η διοργάνωση το Δ.Σ. της ακαδημίας , ευχαριστεί τον δήμαρχο της πόλης κ. Μπαλάσκα , τον αντιδήμαρχο κ. Τσαντάκη και τους χορηγούς της εκδήλωσης : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΣΎΜΜΕΤΡΟ , ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΆ ΣΙΔΗΡΌΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΦΕ STRETTO & PEAK SPORTS ΚΙΛΚΙΣ όπως και όλους που το παρακολούθησαν .
Επίσης από το Δ.Σ. ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στο γραφείο του συλλόγου στο παλιό Δ.Α.Κ. ΚΙΛΚΙΣ τις ώρες 15:00-18:00 & την ώρα των προπονήσεων και εύχεται ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΌΜΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.