Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη για θέματα ασφαλείας στο νομό

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα θέματα ασφαλείας στο νομό συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς Δήμου Κιλκίς ο κ. Ευ. Μπαλάσκας, από πλευράς δήμου Παιονίας ο αντιδήμαρχος κ. Χρ. Σιωνίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Π. Θωμαΐδης και Χρ. Ανθρακίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης και από πλευράς Αστυνομίας, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αρ. Μανωλάς και ο Διοικητής Ασφαλείας κ. Αθ. Σωτηρόπουλος.
Στη σύντομη προλογική τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε, ότι η σύσκεψη συγκλήθηκε υπό το φώς των νέων δεδομένων που ισχύουν μετά τη μετακίνηση αριθμού υπηρετούντων στο νομό αστυνομικών προς τη μεθόριο του Έβρου. Ένα γεγονός, το οποίο προκάλεσε έντονη ανησυχία στους πολίτες του νομού, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων αστυνόμευσης της περιοχής.
Στη συζήτηση που ακολούθησε απ’ όλες τις πλευρές κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων.
Από πλευράς των εκπροσώπων της Αστυνομίας έγινε καταγραφή όλων των προτάσεων και απόψεων που κατατέθηκαν.
Παράλληλα ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Κιλκίς, παραθέτοντας τα σχετικά στοιχεία, διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας των πολιτών για πλημμελή αστυνόμευση της περιοχής. Η αναστάτωση που προκλήθηκε από την αιφνίδια μετακίνηση των αστυνομικών δυνάμεων, ήταν πρόσκαιρη και δεν υφίσταται πλέον.
Με την κατάλληλη και ταχεία αναδιάταξη του αστυνομικού προσωπικού, εξασφαλίσθηκε άμεσα η άρτια αστυνόμευση όλων των επίμαχων σημείων του νομού.
Η αναδιάταξη θα υφίσταται διαρκείς διορθωτικές κινήσεις, αφού λαμβάνονται υπ’ όψιν οι νέες ανάγκες που θα εμφανίζονται κάθε φορά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της Αστυνομίας για τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη, τόνισε ότι είναι μείζον ζήτημα, η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του νομού. Κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιδείξουν, για άλλη μια φορά πνεύμα συνεργασίας ώστε να διαλυθούν έγκαιρα οι φόβοι που έχουν εμφανισθεί από μια ανεύθυνη και αβάσιμη φημολογία. Ζήτησε δε από όλους να στηρίξουν το έργο των δυνάμεων Τάξης, παρέχοντας την αμέριστη αρωγή τους προκειμένου να ξεπερασθούν τα όποια προβλήματα προκαλούνται από τη σημερινή δύσκολη συγκυρία.
Από πλευράς των υπευθύνων της Αστυνομίας απευθύνθηκε δημόσια έκκληση προς όλους τους πολίτες του νομού για άμεση επαφή με τις αστυνομικές υπηρεσίες για οποιοδήποτε ζήτημα εμφανισθεί. Από την Αστυνομική Διεύθυνση θα εκδοθούν κωδικοποιημένες οδηγίες προς τους πολίτες, ώστε με την τήρηση τους να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παραβατικών συμπεριφορών από διάφορα κακοποιά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.