Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Αγαθοπούλου με Αστυνομικούς

Την Τρίτη 11/9/2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου με την Πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς Τσελέκη Γεωργία και το Γενικό Γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ. Παπαγεωργίου Ηλία. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέθεσαν με σαφήνεια το γεγονός ότι ήδη έχουν υποστεί περικοπές στο μισθό τους που αγγίζουν το 40% και σημείωσαν πως το ενδεχόμενο περαιτέρω περικοπών ισοδυναμεί με πλήρη μισθολογική εξαθλίωση.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν οτι κακώς έχουν ενταχθεί στα ειδικά μισθολόγια γιατί στην πραγματικότητα τα μισθολόγιά τους δεν είναι καθόλου προνομιακά, όπως εντέχνως προσπαθεί να τα παρουσιάζει η κυβέρνηση. Η πλειοψηφία των εργαζομένων αμείβεται με ισχνούς μισθούς (ο βασικός μισθός ανέρχεται στα 683 ευρώ), χωρίς να αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα της εργασίας τους. Ταυτόχρονα, δήλωσαν, η κυβέρνηση, ασυνεπής προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, διαφαίνεται πως προτίθεται να επιβάλλει περαιτέρω περικοπές. Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι η προσπάθεια που γίνεται τελευταία από την κυβέρνηση, για διάκριση μάχιμων και μη μάχιμων υπαλλήλων, γίνεται τεχνιέντως και με στόχο να τους διασπάσει.
Η κ. Αγαθοπούλου απάντησε ότι τέτοιες κυβερνητικές επιλογές συνιστούν αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής και δεν πρόκειται τα βάρβαρα μέτρα να τελειώσουν αν δε φύγουν οι υπέρμαχοι του μνημονίου από την εξουσία. Διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και όντας πάντα κοντά στο λαό, θα καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο που αφορά σε περαιτέρω αφαίμαξη των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Σε ερώτηση των εκπροσώπων των αστυνομικών υπαλλήλων για το τι προτίθεται να κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται γαι όλους μας, η κ. Αγαθοπούλου απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει να ασκεί εντός κοινοβουλίου μια πολύ δυναμική αντιπολίτευση προσπαθώντας να αποτρέψει τα νεα μέτρα που θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.
Η βουλευτής τόνισε ταυτόχρονα την επιτακτική ανάγκη, να βοηθηθούν άμεσα και έμπρακτα όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που ήδη δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Προς το σκοπό αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει λάβει τη συλλογική απόφαση να στηρίξει τόσο τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές και δίκτυα αλληλεγγύης, όσο και τη δημιουργία νέων, όπου η ανάγκη το απαιτεί.
Αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αντίσταση είναι τα όπλα μας για το δύσκολο χειμώνα και μαζί θα παλέψουμε, σημείωσε η βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.