Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Δήλωση Στυλιανίδη μετά τη συνάντησή του με Σαμαρά

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για τη σκληρή διπλή προσπάθεια που κάνουμε στο Υπουργείο Εσωτερικών. Από τη μια να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά και να εκσυγχρονίσουμε την λειτουργία των ΟΤΑ και από την άλλη βεβαίως να κρατήσουμε όρθια και δυναμικά τα δίκτυα κοινωνικής ασπίδας τα οποία μας είναι χρήσιμα στον πόλεμο κατά της φτώχειας που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα με διάφορα κοινωνικά προγράμματα. Η συγκυρία είναι δύσκολη αλλά αυτό που νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μείνει όρθιο και να αποτελέσει εργαλείο ανάκαμψης και επαναφοράς της αξιοπρεπείας στην κοινωνία μας είναι μια πολιτική κοινωνικής ασπίδας που θα σταθεί διπλά σε αυτούς που σήμερα δοκιμάζονται και που πλήττονται από την κρίση.
Δημοσιογράφος: Περικοπές εσείς θα κάνετε στο υπουργείο σας;
Ε. Στυλιανίδης: Υπάρχει προγραμματισμός ώστε να κόβονται νούμερα πίσω από τα οποία δεν κρύβονται ανθρώπινες ψυχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.