Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τρεις οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ από το φλεγόμενο λεωφορείο



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ politischios.gr
- Δυο γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν τη ζωή τους
- Εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
- Ξέσπασε φωτιά στη χαράδρα από την πτώση του λεωφορείου
- Άγνωστο γιατί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο κατέληξε στη χαράδρα

Δυστυχώς η λίστα του θανάτου μεγαλώνει στη Χίο. Πριν λίγη ώρα έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο και μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά και έτσι πλέον οι νεκροί από την πτώση του λεωφορείου σε χαράδρα είναι τρεις. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ ακόμη εννιά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά. 16 έως 67 ετών οι τραυματίες. Ορισμένοι χρειάστηκε να χειρουργηθούν ωστόσο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος ζωής για κανέναν.


Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο χωριό Συκιάδα της Χίου όταν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο οδηγός του ΚΤΕΛ έχασε τον έλεγχο για άγνωστη αιτία. Το σημείο είναι ανηφορικό και ο δρόμος αρκετά “φαρδύς”. Άγνωστο γιατί το λεωφορείο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια στο κενό για να πέσει στο βάθος της χαράδρας
Από την πτώση σε βάθος περίπου 20 μέτρων έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ένας άνδρας και μια γυναίκα. Μια ακόμη γυναίκα εξέπνευσε στο νοσοκομείο ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή και άλλων ανθρώπων μεταξύ των εννέα τραυματιών.
Ξέσπασε πυρκαγιά στο σημείο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι τραυματίες επιβάτες.
Ωστόσο αμέσως κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά κοντά στο λεωφορείο και να ανασύρουν τους τραυματίες.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.