Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στηρίζει την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωρεί στη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» με στόχο την προώθηση των διατροφικών προϊόντων που παράγονται στα διοικητικά όρια της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δημήτριο Ευθυμιάδη, η σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» , θα έχει τη μορφή μη κερδοσκοπικής εταιρίας και θα είναι το εργαλείο των φορέων ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας, για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική και διεθνή αγορά. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες και οι προοπτικές που μπορούν να αναδειχθούν με την ίδρυση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης». Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων αποδέχθηκαν θετικά την πρωτοβουλία και εξέφρασαν την επιθυμία να την στηρίξουν. Το Επιμελητήριο Κιλκίς θα καταθέσει τις προτάσεις του για να γίνει το εγχείρημα πρακτικό και αποδοτικό. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος θα αξιολογηθεί όταν μετρηθεί εκ των υστέρων και έχει αποφέρει αύξηση της παραγωγικότητας και των εισοδημάτων των αγροτικών επιχειρήσεων του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.