Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Διαμαρτυρία για αδέσποτα... με νεκρά αδέσποτα στο Δημαρχείο Κιλκίς

Προχθές το βράδυ σε διάφορα σημεία της πόλης του Κιλκίς εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα πολλά αδέσποτα ζώα, σκυλιά και γάτες. Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς διαμαρτυρόμενος για την θανάτωσή τους από κάποιους ασυνείδητους πολίτες, πραγματοποίησε συγκέντρωση χθες το πρωί στο Δημαρχείο Κιλκίς. Ειδικότερα μέλη του Συλλόγου μετέφεραν τα άψυχα νεκρά σώματα των ζώων και τα τοποθέτησαν στην είσοδο του Δημαρχείου, προκαλώντας έτσι το κοινό αίσθημα.

Ο Δήμος Κιλκίς στην ανακοίνωση που εξέδωσε, δήλωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, προσπαθεί να ανταποκριθεί όσο μπορεί στο μείζον αυτό πρόβλημα, αλλά δυστυχώς λόγω των περιορισμένων κονδυλίων του και της γενικότερης δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας δεν μπορεί να δοθεί αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά την αποτρόπαια θανάτωση των αδέσποτων, η δημοτική αρχή Κιλκίς αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατ' αγνώστων.Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:
«Σίγουρα δεν τιμάει κανέναν η καθημερινή εικόνα των αδέσποτων ζώων που περιφέρονται στην πόλη του Κιλκίς σε άθλιες συνθήκες και σε πολλές περιπτώσεις συνιστούν κίνδυνο για τους πολίτες.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η δημοτική αρχή Κιλκίς στο μέτρο των δυνατοτήτων της και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, προσπαθεί να ανταποκριθεί όσο μπορεί στο μείζον αυτό πρόβλημα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν αναλάβαμε πριν ενάμιση χρόνο, τα σκυλιά που φιλοξενούνταν στο κυνοκομείο δεν ξεπερνούσαν τα 100 και σήμερα ο αριθμός τους έχει σχεδόν διπλασιαστεί φθάνοντας τα 180.
Δυστυχώς όμως τα περιορισμένα κονδύλια του δήμου και η γενικότερη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας δεν βοηθούν στην περαιτέρω αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος. Μάλιστα το πρόβλημα το τελευταίο διάστημα έχει οξυνθεί από την κατακόρυφη αύξηση των αδέσποτων και λαμβάνει πλέον εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί και τα κρούσματα των επιθέσεών τους σε μικρά παιδιά, υπερήλικες δημότες και όχι μόνο. Ενδεικτική του προβλήματος μάλιστα, είναι η σωρεία των καταγγελιών που δέχεται σχεδόν σε καθημερινή βάση η Εισαγγελία Κιλκίς.
Ο Δήμος Κιλκίς κατανοεί πολύ καλά το θέμα των αδέσποτων ζώων, επιδεικνύοντας την αρμόζουσα ευαισθησία. Δεν μπορεί όμως να μην καταθέσει τον ξαφνιασμό του απέναντι στο σημερινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Δημαρχείο, όπου ως τρόπος διαμαρτυρίας για την τραγική θανάτωση των αδέσποτων ζώων από φόλες, επιλέχθηκε η τοποθέτηση των νεκρών ζώων στα σκαλιά της εισόδου.
Θεωρούμε ότι με το σημερινό επεισόδιο επιχειρήθηκε μια άνευ προηγούμενη προσπάθεια σχηματισμού αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του δήμου Κιλκίς, κάτι που θεωρούμε ανεπίτρεπτο.
Στο θέμα όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και ο καταλογισμός ευθυνών σε μιά μόνο πλευρά σίγουρα δεν βοηθά στην επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
Σε ό,τι αφορά την αποτρόπαια θανάτωση των αδέσποτων, η δημοτική αρχή Κιλκίς αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατ' αγνώστων».






116 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΝΤΩς ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΤΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελλός είσαι και φαίνεσαι!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ότι σπείρεις θα θερίσεις ανώνυμε 4 06

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 4:06 από το σόι σου έχει κάποιος ζώο;Είναι στειρωμένο;Πόσα πια να μαζέψουν όταν ο κάθε ανεύθυνος πετάει και πετάει;Για απάντησε μου!!!

      Διαγραφή
  2. Ηρέμησε άνθρωπε, κανένας δεν πήρε το φαϊ του παιδιού σου να το δώσει στα αδέσποτα. Άλλο το ένα θέμα, άλλο το άλλο και δεν είναι επί της παρούσης η οικονομική κατάσταση της χώρας! Κανένας δεν πήγε σήμερα να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν ταϊζουν οι πολίτες τα αδέσποτα και πίστεψέ με υπάρχει κόσμος να τα ταϊσει, δεν περιμένουν από σένα... Ο λόγος που βρέθηκε αυτός ο κόσμος εκεί είναι γιατί ΑΔΙΚΑ αφαιρέθηκαν ζωές! Αν αμφιβάλλεις για το "άδικα", καθώς επίσης αν αμφιβάλλεις ότι μία τέτοια πράξη είναι παράνομη, καλύτερα να μελετήσεις λίγο καλύτερα τη νομοθεσία περί αδέσποτων ζώων.. Κι επιτέλους σταματήστε να κάνετε σχόλια ανώνυμα, μπουχτίσαμε από τους θρασύδειλους της οθόνης...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8a eprepe na blepeis oti blepw egw stin gitonia poy eimai ...isos na malakones tin gnomi soy...8a soy metaferw oti blepw..... ena kopadi skylia na min afinoyn an8ropo na perasi xoris na ton gabgisoy...kai kala oi megaloi to paleyoyn ta pitsirikia;;;;ti 8a eleges an ormoyse ena kopadi skylia sto diko soy paidaki;;an ta agapate toso na ta parete sto spiti sas gia na mporoyn ta paidakia na pigenoyn sto sxolio toys...

      Διαγραφή
    2. Να κάνουμε κάτι και για τα παιδάκια που τσιρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ενοχλούν αφόρητα μιλάμε,να φτιαχτεί κάποιο ειδικό μέρος...Ειδικά τα μεσημέρια που θέλω να ξεκουραστώ...Επίσης να απαγορέψετε τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια με ενοχλεί ο θόρυβος παρακαλώ!!!Επιτέλους πια δεν αντέχω την τόση βαβούρα!!!

      Διαγραφή
  3. DEN SOY EIPE KANENAS NA TAISEIS TA SKYLIA!!!EXALLOY TO THEMA DEN EIN AYTO ...MALLON DEN DIABASES KALA..THANATWSAN ZWA PANTOY STO KILKIS..PETHANAN ME FRIKTO TROPO POY EINAI H FOLA..EINAI SAN KEZAP AN DEN TO XEREIS..TI SXESH EXOYN TA PAIDIA KAI DH TA PAIDIA SOY???GIA XANADIABASE TO ARTHRO..ADESPOTA ZWA HTAN...DEN TA TAIZE KANEIS...KAPOIOI PROTIMOYN NA PETAXOYN THN MPRIZOLA TOYS STA SKOYPIDIA PARA ST ADESPOTA...DEN SOY ZHTHSE KANEIS NA STERITHIS GIA NA TA TAISEIS...APLA MH TA SKOTWNEIS...KAI NAI TO THEAMA FRIKTO...MA DEN EIN AYTH H OYSIA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα ζευτηκαν ολοι οι απλυτοι και οι αγαμητεσ να διαμαρτυρηθουνε για τα σκυλια¨ βρε ουστ ας παρουν ενα παιδακι να ταισουν απο τη νιγηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα κάποια σκυλιά έχουν προσφέρει στην κοινωνία πολύ περισσότερα από εσένα και τα βλέπεις ανταγωνιστικά. Μην βγαίνεις απ την σπηλιά σου νεάτερνταλ ενοχλείς τον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Ντροπή πια με τον κάθε αλήτη που αισθανόμενος την ανικανότητα του βρίζει ανώνυμα!

      Διαγραφή
    3. ειστε χειροτεροι απο ζωα....απο τοτε που καταλαβα τους ανθρωπους αγαπησα τα ζωα περισσοτερο...και παιδια και σκυλια εχουμε...και ειμαστε ευτυχισμενοι ,......εσεις ειστε δυστιχισμενοι γιατι δεν εχετε αγαπη μεσα σας παρα μονο για τον εαυτο σας....λυπαμε πραγματικα ειστε αξιολύπητοι....στα γεραματα σας θα θελετε να σας κοιταξουν τα παιδια σας ..αλλα οτι σπερνεις αυτο θεριζεις..δεν θα το κανουνε γιατι και αυυτα τον εαυτο τους θα αγαπανε.......προτιμω να ειμαι αγαμητη παλικαρι μου παρα γαμημενη σαν εσενα......οσο για το απλητη ..δεν πλησιαζουνε μαλακες σαν εσενα ...

      Διαγραφή
  5. αυτεσ που αγαπανε τοσο τα σκυλια τισ πεθερες τους και τις γειτονισες τους τισ αγαπανε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλυτερα να αγαπησω σκυλι παρα την πεθερα μου

      Διαγραφή
    2. Τί άσχετο comment Παναγία μου

      αυτεσ που αγαπανε τοσο τα σκυλια τισ πεθερες τους και τις γειτονισες τους τισ αγαπανε????

      Διαγραφή
  6. Το πρόβλημα είναι ότι σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε.Με τα σκυλιά και τις φόλες θα ασχοληθούμε;;;Εντάξει συμφωνώ πως δεν είναι σωστό να τα θανατώνουν με τέτοιο τρόπο αλλά τη στιγμή που κάποιοι δεν έχουν να φάνε δεν τους νοιάζει για τα ζώα.Να θυμίσω πως και τα γουρουνάκια και οι κοτούλες αγαπητοί μου φιλόζωοι όπως και τα αρνάκια και πολλά άλλα συμπαθητικά ζωάκια έχουν ψυχή όμως τα τρώτε 30 30 σε μορφή πανσέτας μπριζόλας σουβλακιών κλπ.Εκεί που τους κόβουν το λαιμό βίαια ή τα πυροβολούν με καραμπίνες έτσι ώστε να μπουν στο πιάτο σας με μουστάρδα και πατάτες γιατί δεν είστε φιλόζωοι;;;;Για συνέλθετε και δείτε λίγο ότι ο κόσμος υποφέρει!!!Το παληκάρι στην Πάτρα τζάμπα πήγε,ο άτυχος πατέρας για την κάμερα επίσης και πολλοί άλλοι.Εσείς μας έχετε πρήξει με τα ζώα τη στιγμή που άνθρωποι χάνουν ΤΖΑΜΠΑ τις ζωές τους....Άντε σοβαρευτείτε μη σας πάρει και σας σηκώσει παλιό ανώμαλοι.Κρεατοφάγοι.....Ζώα ε ζώα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα κυρια μου σε ξερο και με ξερεισ ειμαι αυτοσ που παραλιγο θα σε ορμουσε για αυτο κατσε στα αυγα σου και μην ασχολεισε μαζι μασ εμεισ κανοθμε αυτο που νιοθουμε σωστο καταλαβεσ και συ βρικεσ τιν αφορμει κοντα σε εμασ για να μασ πεισ οτι τα παιδια σου θα πεινανε σε λιγο καιρο αλλα για αυτο δε σε φταιμε εμεισ αλλα εσυ με αυτουσ που ψιφιζεισ και ειδικα εσυ που δεν μπορεισ να σιντιρισεισ τα παιδια σου, αλλα φισικα και οι δολοφονοι τον σκυλιον απο κατι γονεισ σαν εσενα βγαινουν , και αντε ασχολεισου με τα παιδια σου και ασε εμασ να κανουμε τι δουλεια μασ και οσο για το αγαμιτεσ που ειπεσ μου εδοσεσ να καταλαβω τι ενοεισ οταν ειδα εσενα αντε γεια τωρα

      Διαγραφή
    2. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΑΝ ΟΡΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι κυρία αλλά Κύριος.Μάλλον τζάμπα κατηγορείς την γυναίκα που θα της ορμούσες.Πάντως από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε μία γυναίκα δείχνεις πόσο απολίτιστος είσαι και θρασύδειλος.Ντροπή σου και αίσχος σου ανθρωπάκι.Δείξε τη μαγκιά σου σε άντρα αν τολμάς.Δείξε μας το επίπεδο σου....Γελοίε...

      Διαγραφή
    4. Και η γυναίκα όμως όταν έρχεται και σε προκαλεί την ώρα που έχεις τον πόνο σου και την οργή σου για αυτά που γίνονται και απο πάνω σε βρίζει και τι μάνα σου πιστεύω ότι ούτε και συ θα σιγκρατουσες τα νεύρα σου και άμα θες τα βάζω και μαζί σου που θα με πεις εμένα γελοίο χωρεις να με ξέρεις πες μου ένα μέρος στο Κιλκίς και ώρα και να σε δείξω εγω μετα παλιό φλωρε

      Διαγραφή
    5. Σιγά μη δώσουμε και μονομαχία.Για να δεις πόσο ηλίθιος είσαι αν σου δώσω ώρα αυτομάτως θα στείλω και την αστυνομία και θα τρέχεις περισσότερο.Ησύχασε γιατί αν τύχει και βρεθούμε από κοντά μπορεί να σε κουβαλάνε 4.Και μάθε να γράφεις Ελληνικά,θες να μπαίνεις σε μπλογκ και να σχολιάζεις.Αγράμματε...

      Διαγραφή
    6. 1 ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 2 ΣΤΕΙΛΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΔΕ ΕΧΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ 3 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ 4 ΝΤΑΗ Ε ΝΤΑΗ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙΟ ΜΛΚ

      Διαγραφή
    7. http://www.youtube.com/watch?v=FiexJjSWgOY

      magka moy esi den moules thn ora kai ton topo
      ante na deis kai thn allh pleyra poy apilis 30 Μαΐου 2012 4:53 π.μ.
      ante esis kai to siri siri siri zalizese

      Διαγραφή
    8. ela aurio paraskeui stis 1 tou minos stis 8 to apogeuma ston oaed mprosta na do ti magkia sou kai min mperdeusese esei apeilises protos palio mlk

      Διαγραφή
  7. Σταυρος Παπαδοπουλος29 Μαΐου 2012 στις 8:18 μ.μ.

    Μονο απο τα σχολια σας μπορει να καταλαβει ο καθενας σε τι κοινωνια ζουμε...Για ποιον λογο προσβαλεις ολους εμας που μαζευτηκαμε σημερα εκει για πες μου?μηπως καναμε κατι κακο?και αν θεωρεις την διαμαρτυρια κακο πραγμα τοτε πως μπορει κανεις να χαρακτηρισει τα χθεσινα γεγονοτα?Ζωη ειναι και αυτη τη σημασια εχει αν ειναι ανθρωπινη η οποιασδηποτε αλλης μορφης,παραμενει ζωη...κριμα ομως που καποιοι φροντισαν αυτο το ''παραμενει'' να το διαγραψουν μια για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνατε κάτι κακό αλλά οι μισοί τουλάχιστον είναι παλιουποκριτές και χειρότεροι από αυτούς που ρίχνουν φόλες.Στα σκυλιά φιλόζωοι και στα χοιρινά καλοφαγάδες.Κατά 50% οι φιλόζωοι τρώνε με το κιλό κάθε μέρα τα καημένα τα γουρουνάκια.Βγήκε κανείς από αυτούς να μαζέψει κανένα αδέσποτο και να το πάει για στίρωση;;;Όχι για μην δώσουν κανένα ευρώ.Δυστυχώς όμως η μπάλα παίρνει και το άλλο 50 % που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα ζώα λόγω της συμπεριφοράς αυτών των άθλιων υποκριτών.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ....ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ΜΟΛΥΝΟΥΝ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

      Διαγραφή
    3. Αναφέρομαι στο 50 % των φιλόζωων που είναι μόνο στα λόγια.Μην μπερδεύεσαι μικρή αλεπουδίτσα.Προφανώς εσύ ανήκεις σε αυτούς που πραγματικά αγαπάνε τα ζώα και τα σέβονται και μπράβο σου.Εγώ μιλάω για τους άλλους που είναι στα λόγια μόνο και στο τέλος πετάνε στο δρόμο τα σκυλάκια που είχαν σπίτι τους και δήθεν τα αγαπούν.

      Διαγραφή
  8. Kai tis petheres mas agapame kai mora yothetisame kai pedia apo tin nigiria tha taisoume ama chriasti. Kai tha mirastoume kai se kapion pou echi anagki apo ena piato fagito.Alla kai gia ta zoakia mas endiaferomaste na ine kala kai se kanenan kako den tha kanoume gia tin diki mas volepsi kai kaloperasi imaste oles gamimenes kai plimmenes oute vromiares den imaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kurie anonume mallon esi eisai aplutos k agamhtos k ama eisai agrammatos den mporeis na ekfrasteis min to kaneis toulaxiston edw mesa me to zori den einai na eisai filozwos ase emas na asxolhthoume k asxolhsou esi me ta paidakia ths afrikhs k an eisai toso arsenikos oso fainesai apo ta sxolia sou pes mas k to onomataki sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάτε όλοι εσείς που δεν γράφετε καν Ελληνικά.Ο θεός να βάλει το χέρι του....."Πλούσιοι ἐπτώχευσαν καί ἐπείνασαν, οἱ δέ ἐκζητοῦντες τόν Κύριον οὐκ ἐλαττωθήσονται παντός ἀγαθοῦ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
    ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κάποιος άλλος πρέπει να θανατωθεί επειγοντως!!!

      Διαγραφή
  12. Τί σχέση έχει ο αποτρόπαιος θάνατος των ζώων με αυτά που λέτε;;;Αν είναι δυνατόν!!!Αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλοι μιλούν για αγάμητες & βρωμιάρες άλλοι για πεθερές & γειτόνισσες άλλοι για αγελάδες & πρόβατα άλλοι για την μπριζόλα του παιδιού τους & άλλοι για το πόσο ανώμαλοι είναι οι φιλόζωοι.
    Μια μαζική δολοφονία άσχετα με το ποιος είναι το θύμα δε παύει είναι μια εγκληματική ενέργεια. Ευτυχώς υπάρχουν νόμοι για την κακοποίηση των ζώων, δυστυχώς σπάνια εφαρμόζονται. Το ότι τα ζώα δε μπορούν να μιλήσουν δε σημαίνει πως δε έχουν δικαιώματα. Το ότι βρέθηκε ένα ζώο στο δρόμο σημαίνει πως κάποιος “άνθρωπος” είναι υπεύθυνος, σε εκείνων έπρεπε να πάει η φόλα ,από αυτά τα παράσιτα θα έπρεπε να καθαριστεί η πόλη αλλά φυσικά όπως πάντα & παντού την πληρώνει πάντα ο πιο αδύναμος.
    Το να απεχθάνεσαι τα ζώα είναι δικαίωμα σου ,το να τα θανατώνεις όμως είναι εγκληματική πράξη .Σίγουρα θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο σε οτιδήποτε υπάρχει γύρο σου που σε ενοχλεί (άστεγοι, αλλοδαποί κ.ά.) ΑΝ δε υπήρχε τιμωρία φυσικά. Διότι όπως αποδείξατε πάμπολλες φορές το όνομα ΑΝΩΝΥΜΟΣ φαίνεται να είναι το βαφτιστικό σας πλέον, όπως επίσης & το πόσο περήφανοι είστε για τις πράξεις σας γι’ αυτό εξάλλου & κρύβεται την ταυτότητά σας.
    Δε υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να βρω ωραία λόγια για να σας αλλάξω την γνώμη για τα ζώα, ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να έχει τις απόψεις & αντιλήψεις του.
    Εξάλλου ως γνωστόν «Ο έφηβος ,μεγαλώνει. Ο μεθυσμένος ,ξεμεθάει . Ο βλάξ όμως παραμένει για πάντα βλάξ.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόρφω Ακριτίδου29 Μαΐου 2012 στις 11:00 μ.μ.

    Όταν ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται τόσο απάνθρωπα και βίαια σένα ανυπεράσπιστο ζώο ,φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σένα συνάνθρωπο του τον οποίο μισεί και αντιπαθεί .
    Αλίμονο μας αν μέσα μας δε υπάρχουν τρυφερά συναισθήματα στη σημερινή εποχή που ζούμε , όταν έχουν ισοπεδωθεί οι αξίες γύρο μας .
    Ένα κράτος δείχνει τον πολιτισμό του από τη συμπεριφορά μας απέναντι στους ηλικιωμένους στη φύση και στα ζώα.
    Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυγερινάκη Κυριακή29 Μαΐου 2012 στις 11:21 μ.μ.

    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ.
    Το εύκολα είναι πίσω από την ανωνυμία να ρίχνεις λάσπη και αχαρακτήριστα επίθετα.
    Το δύσκολα είναι να αναγνωρίσεις πως ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησία και ανθρωπιά και φροντίζουν αδύναμα πλάσματα.
    Επίσης προκαλώ αυτούς τους ανώνυμους που έχουν υιοθετήσει παιδιά από την Νιγηρία να τα φέρουν στα κατάστημα μου και να τα ντύσω απ’ την κορφή έως τα νύχια .Ξέρουμε όμως πολύ καλά πως αυτοί ούτε σκυλιά ταΐζουν ούτε παιδιά γιατί απλά έχουν κακή ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως,αμφιβαλλω αν εχουν βοηθησει ενα πλασμα σε οποιαδηποτε μορφη και να ειναι,εμεις ρε κατωτερα οντα και ζωα βοηθαμε και ανθρωπους,απλως στην δικη τους περιπτωση των ζωων ειμαστε και η φωνη τους γιατι αυτα δεν εχουν..

      Διαγραφή
    2. Μα επιλέγουν την ανωνυμία για να γράφουν πολλές φορές και να uppppppppppppppppppppp

      Διαγραφή
  16. Αν νοιάζεστε για τα παιδιά,μάθετε ότι δηλητήριο μπορούν να φάνε κι αυτά,καθώς δηλητήρια πετιούνται και σε παιδικές χαρές.Αν ένα ζώο πεθαίνει μέσα σε λίγα λεπτά,φανταστείτε τί γίνεται με ένα μωρό παιδί!!!Αν δεν νοιάζεστε για τα ζώα,νοιαστείτε έστω για τα παιδιά σας!!!Κι όποιος είναι τόσο φιλάνθρωπος να υιοθετήσει ένα παιδάκι που πεινάει,γιατί αυτοί που το λένε ούτε κουλούρι δεν έχουν δώσει σε άστεγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta 3 skilia vrethikan nekra se parka pou paizoun paidia!an einai dinaton!

      Διαγραφή
    2. Την επόμενη φορά θέλω να φάει ένα παιδί (και να γλιτώσει βέβαια) για να ταρακουνηθούν κάποιοι-ες

      Διαγραφή
  17. "Ειδικότερα μέλη του Συλλόγου μετέφεραν τα άψυχα νεκρά σώματα των ζώων και τα τοποθέτησαν στην είσοδο του Δημαρχείου, προκαλώντας έτσι το κοινό αίσθημα". Αυτό βρίσκεται στο ρεπορτάζ το οποίοι όλοι οι παραπάνω σχολιάζετε. Άρα αγαπητά μέλη του Φιλοζωϊκού μην διαμαρτύρεστε με τέτοιον τρόπο, απλά βγάλτε μια ανακοίνωση όπως ο Δήμος που "στενοχωρήθηκε" πάρα πολύ για την θανάτωση των ζώων. Ή πάντε τα για τουρισμό σε άλλους νομούς όπως οι Σέρρες. Μην προκαλείται το κοινό αίσθημα όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε για να μάθουν επιτέλους τί είναι η φολα που ρίχνεται σε ώρες που δεν κυκλοφορεί κανείς εύγε φίλος μου κόντεψε πριν 4 μήνες να χάσει τον σκύλο του έτσι δολοφόνοι

      Διαγραφή
  18. exw na pw ston anwnimo pou noiazetai gia ta paidia oti xthes to apogeyma adeiase to zwopazaro aron aron giati ta geleia ayta ypokeimena erixan akoma kai sta parka foles ekei pou pas ta paidia sou kai paizoun sta xortarakia pou epezan kai ayta ta atyxa skylakia, to thema ayto opote den afora mono ta zwa alla ka ta paidia giati to skylaki pou thn efage epaize me ena 6xrono koritsaki mazi kiliontousan sta xorta .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. anonume taise esu ta paidakia apo th nighria.... kai kala 8a kaneis.... alla den mporeis na katalabeis to logo ths sugkentroshs?? einai ADIKO na skotonoun a8oa zoakia pou den ftaine se tipota... sugxarhthria sto filozoiko sullogo ki osous bre8hkan ekei.... kai mhn xexnas "kurie" anonume pou ki esu xereis ti blakies les kai kratas thn anonimia sou oti oti an8ropos pou den mporei na agaphsei ta zoa DEN mporei n agaphsei kai tous an8ropous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τους μη φιλόζωους δεν τους περισσεύουν αδέσποτα να τα πετάξουν στο δρόμο. Εσείς οι φιλόζωοι έχετε ζώα στο σπίτι σας και από εσάς προκύπτουν όλα αυτά τα αδέσποτα. Εμείς που δεν έχουμε, που να βρούμε ζωάκι να το αφήσουμε στο δρόμο.
    Από εκεί ξεκινήστε και μετά ρίξτε τις ευθύνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ειπε εσενα κανενας οτι οποιος εχει σκυλο ειναι φιλοζωος...????Εκτος τοπου και χρονου εισαι!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΚΑ ΟΠΟΤΕ!ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΒΛΕΠΕ ΚΑΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΤΛ

      Διαγραφή
  21. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ...Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΙΣΧΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ . ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ .ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάσε εσύ ότι αγαπάς και μετά μίλα!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙ...ΑΡΕ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ...ΜΕΤΑ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ!!

      Διαγραφή
    3. Πόσο το αγάπησες που το έσφαξες!!!

      Διαγραφή
  22. RE DEN PATE STA SKILIA SAS ANTE APO EDO OLES OI TRELES PARTE KANENA PAIDI
    NA TAISETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε τάισε εσύ ρε και μην το γράφεις!!!

      Διαγραφή
    2. Εμείς θα πάμε στα σκυλιά μας εσύ κοίτα να ξελαμπικάρεις

      Διαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας τα έχετε κάνει ζαρτιέρες με τα ζώα.Άλλα προβλήματα δεν είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχαμε αλλα και μονο που μας εκανες να σε φανταστουμε με ζαρτιερες αποκτησαμε...!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσένα πάλι δεν μπορούμε να σε φανταστούμε γιατί είσαι κοντή χοντρή άσχημη συνεπώς και αγάμητη.

      Διαγραφή
    3. Επειδη η δικη σου "λογικη" ειναι πως με τα αδυναμα πλαματα ασχολουνται μονο οι ασχημες και οι αγαμητες..προτιμω αγορι μου να ειμαι αγαμητη,αν κυκλοφορουνε αντρες σαν εσενα,παρθενα ειμαι!!!!!

      Διαγραφή
  25. 1000+ Ελένη Τσαρίδου αλλά άδικα τα λες.
    Αυτός που δεν αγάπησε ποτέ τα ζώα, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και να τα αγαπήσει τώρα, ό,τι και να του πεις! Η αγάπη είναι αγάπη, ίδια, για όλους και για όλα. Δεν κάνει διακρίσεις σε ανθρώπους, ζώα ή φυτά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου Lef.

      Μόλις το είπες και μόνος άλλωστε «Η αγάπη είναι αγάπη, ίδια, για όλους και για όλα. Δεν κάνει διακρίσεις σε ανθρώπους, ζώα ή φυτά ;-) »
      Αυτό συνεπάγεται πως και το μίσος είναι για όλους?
      Εξάλλου δε είναι παράξενο να μην σου αρέσουν τα ζώα & ποτέ να μην έπαιρνες ένα για κατοικίδιο ή να φρόντιζες κάποιο αδέσποτο, το παράξενο είναι που έχεις την ψυχή & τα σκοτώνεις…
      Ίσως άδικα να γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις εδώ μέσα, φαντάζομαι πως παρατήρησες & μόνος σου με πόσο θυμό & αγένεια μιλάνε οι περισσότεροι.
      “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” το πιο εξελιγμένο & νοήμων ον, αν μπορούσαν θα έτρωγαν & τις σάρκες τους.
      Κρίμα που τουλάχιστον δεν παραδέχονται πως ήταν μια απαράδεκτη πράξη παρόλο που κάποιοι ευχαριστήθηκαν με το αποτέλεσμα. Αλλά βέβαια σιγά, εδώ άνθρωποι πεινάνε & τα παιδιά της Νιγηρίας επίσης , με τα κοπρόσκυλα του Κιλκίς θα ασχολούμαστε?
      Σε διαβεβαιώνω πως αν ήταν μπροστά στα πόδια μας ή έξω από την πόρτα μας όπως είναι τα σκυλιά ,αυτοί οι άνθρωποι που τους έπιασε καημός πια όλους ξαφνικά που πεινάνε ,νομίζω πως θα διαμαρτύρονταν στο ΔΗΜΟ όχι για να τους ταΐσει αλλά να τους εξαφανίσει από την πόλη, γιατί φυσικά είναι “επικίνδυνοι” & θα βλάψουν τα παιδιά τους! Αν μπορούσαν να τους φολιάσουν θα το έκαναν με ιδιαίτερη χαρά είμαι σίγουρη…
      Φυσικά & είναι κρίμα & άδικο γι’ αυτούς τους ανθρώπους που πεινάνε & πεθαίνουν από την πείνα & την φτώχεια, τώρα όμως το ζήτημα ήταν τα αδέσποτα, όχι τα παιδία από την Νιγηρία. Όταν το θέμα θα είναι τα παιδάκια από την Νιγηρία σίγουρα θα βρούμε πιο καίριο θέμα & θα λέμε “Eδώ ΕΜΕΙΣ πεινάμε με τα παιδάκια από την Νιγηρία θα ασχολούμαστε”. Ας μην ρίχνουμε λοιπόν τις αξίες & ας δίνουμε στο καθετί την σημασία που του αρμόζει.

      Τέλος πάντων, είναι κρίμα που δε μπορούμε να συμβιώσουμε οι άνθρωποι μεταξύ μας, βλάπτουμε ο ένας τον άλλο & ότι κινείτε γύρο μας & μετά βρίσκουμε & χαζές δικαιολογίες για να καθαρίσουμε την συνείδησή μας .
      Τα δύσκολα έρχονται, ελπίζω οι “Ευρωπαίοι” να μην μας αντιμετωπίσουν & μας σαν παράσιτα, όπως κάναμε εμείς οι πολιτισμένοι σε κάτι “κατώτερο”.

      Διαγραφή
  26. RE KATALABATE GIATI TRABAME OLA AYTA GIATI O AN8RWPOS EINAI TO MONO EGOPA8ES EIDOS HLI8IOI MIKRA AN8RWPOI O 8EOS EFTIAKSE KIALA ONTA EKTOS APO MAS DEN EIMASTE MONOI MAS O 8EOS DN EFTIAKSE MONO ESAS ZWA GIATI TIMH SAS KANW NA SAS APOKALO ZWA DEN YPARXHS MONO ESY SE YTON TON PLANHTH OUTE TA PAIDIA SOU POU AFOU EPELEKSES NA TA KANEIS 8A PREPE NA SE K IKANOS NA TA TAISHS .... PAW STOIXHMA OTI ESY 8A PHGAINHS STHN EKLHSIA KA8E KYRIAKH K 8A TO PEZHS SWSTOS XRISTIANOS E O 8EOS POU PISTEYHS DN EPLASE MONO ESENA ALLA KAI TA SKYLIA GATI K OLA TA ZWA WSTE NA TA FRONTIZOUME KAI NA ZOUME ARMONIKA TIMWROUMASTE APO THN FYSH GIA TO KAKO POU PRATOUME K AKOMH MUALO DN BLAME ... TA ZWA EXOUN XAMHLOTERH NOYMOSYNH APO TON AN8RWPO O AN8RWPOS DIALEGH N KANEI PAIDIA K AFOU EINAI EPILOGH TOU TOTE K YPOXREWSH TOU NA TA TAIH AN PATE THN IDIA PIPILA K AN8RWPOI ME TIS ANTILHPSHS KATA ZWON APO PSYXOLOGIKES MELETES EINI EPHKYNDHNH OPOTE BOULONETE TO ESEIS EISTAI H TRELOI TIS YPO8ESHS EPISTHMONIKA APODEDHGMENO ...SORRY DN 8ELW N EIMAI ANWNUMH DN GNWRIZO PWS BAZOUN STOIXIA FILISIA WILLIAMS ANWNYMH EINAI MONO OSOI FOBOUNTE N POUN THN APOPSH TOUS EGW OXI ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς.Και στο κάτω κάτω όποιος θέλει ησυχία ας πεθάνει.Δεν θα τον ενοχλεί τπτ ούτε τα ζώα ούτε τα μηχανακια ουτε τα παιδια ουτε τπτ

      Διαγραφή
  27. 1800 eurw to mina gia skilotrefes.
    65000 eurw to xrono se ktiniatrous pou afora embolia xapia k.t.l na min polilogoume.......
    kai sas fteei o dimarxos bre den pate na gami8ite oloi sas mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SYMFONO APOLITA APOLITA EPITELOUS STO KILKIS YPARXOYN KAI SOBAROI ANTHROPOI

      Διαγραφή
    2. και εσένα καλό ζώον σε κόβω...το μερίδιο σου από τη σκυλοτροφή θέλεις και γκρινιάζεις έτσι?ουστ ρε!

      Διαγραφή
    3. Την εβδομάδα είναι 15 σακιά τροφή για 160 σκυλιά...Υπολόγισε φίλε οπότε!!!

      Διαγραφή
    4. 1800 το μηνα????
      Ασχημο πραγμα να εισαι ασχετος και να το παιζεις εξυπνος,οπως ελεγε και η γιαγια μου "βουτα την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις"

      Εκτος και αν εννοεις οτι τοσα δηλωνουν στα χαρτια....που ειναι ομως τα υπολοιπα λεφτα...

      ε????

      φανταστικε ανωνυμουλη μου....????

      Διαγραφή
    5. Κι αν δεν θέλουν να τα ταίζουν να τα αμολύσουν όλα μέσα στην πόλη θα βρουν φαγάκι από τους φιλόζωους της πόλης έννοια σου ή μήπως και αν τα αμολύσουν θα έχεις θέμα?

      Διαγραφή
    6. Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που δίνουν οι φιλόζωοι

      Διαγραφή
    7. 1800 ευρώ έλεγε η εφημερίδα και ως δια μαγείας έγινε 1000 ευρώ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Ευτυχώς κάποιες εφημερίδες δεν το άλλαξαν!!!

      Διαγραφή
  28. ta zoa poy trote more zoa giati den ta lipaste
    ta rothsate pote ta mpeikon poy katabroxdizete
    kai ta loykanika zoa e zoa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΕΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ
    "ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ"
    ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ Η ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΦΤΗΝΑ?ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ?????? ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΥΣΤ ΟΞΩ ΟΞΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τι ψάχνεις από τα ζώα αυτά.Οι Πακιστανοί τρώνε τα σκυλιά και αυτοί όλοι ψηφίζουν Σύριζα που είναι υπέρ των Πακιστανών.Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο.Ο κόσμος χάνεται και αυτοί χτενίζονται.

      Διαγραφή
    2. Αντίχριστος είσαι εσύ μιας και τα ζώα είναι δημιουργήματα του Θεού.

      Διαγραφή
    3. Και οι Κινέζοι τρώνε τα έμβρυα τους ας αρχίσουμε να τρώμε τα παιδιά μας τότε ότ να ναιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
    4. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    5. "Ανώνυμε 31 Μαΐου 2012 9:44 μ.μ."

      Ενταξει το πιασαμε το νοημα αλλα σε λαθος σελιδα εισαι..Ολο και καποιο αρθρο θα εχει η αγαπητη σελιδα για πολιτικα πηγαινε μια βολτιτσα απο εκει και ασε τον ψυχολογικο πολεμο.....

      Διαγραφή
    6. Τα κομματικά τί σχέση έχουν γμ την πτάνα μου γμ!!!!!!!!!!!γμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

      Διαγραφή
  31. Πωωωωπω Χαραλαμπίδη βάλε μια τάξη φίλε! Αχούρι κατάντησε εδώ μέσα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού. Ο κάθε πικραμένος που δεν τολμάει να μιλήσει έξω, εδώ μέσα λέει τη μπούρδα του, προσβάλει τους υπόλοιπους, ανώνυμα και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα και νιώθει και μάγκας...

    Αυτή είναι (γενικότερα) η "ελευθερία" του διαδικτύου και (ειδικότερα) η "δημοκρατία" που ζει η Ελλάδα του 2012. Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό που έγινε ήταν στιγμή δολοφονία.Εύχομαι σε λίγο καιρό να μην χρειαστεί παρόμοια διαμαρτυρία από τους φιλόζωους και μη,επειδή έφαγε κάποιο μωρό φόλα.Αυτές τις μέρες αν μάθατε,η αστυνομία έκλεισε το ζωοπάζαρο.Μία μαμά πήγε με τα παιδιά της εκεί και μαζί τους ήταν το σκυλάκι τους.Το σκυλάκι της άρχισε να βγάζει αφρούς και εκκενώθηκε όλο το μέρος.Μπορούσε κάλλιστα να φάει και ένα μωρό!Οπότε σταματήστε να γράφετε για την οικονομία της χώρας και για το αν πεινάμε και δείτε τί γίνεται ή τί μπορεί να γίνει!Άλλο το ένα θέμα άλλο το άλλο!Επιτέλους πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι...αλλά δυστυχώς η κοινή λογική απουσιάζει όπως φαίνεται

      Διαγραφή
  33. Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούμε καλό το σκεπτικό αλλά δεν απαντά στο ερώτημα??? τα σκυλιά ή τα παιδιά???? το δικό μου το πηγαίνω στο σχολείο του κάθε μέρα γιατί φοβάμαι μην του επιτεθούν . Οπότε αφήστε τα αυτά και πέστε κάτι άλλο δήθεν φιλόζωοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν το παιδί σου φάει καμιά φόλα από το πάρκο, τότε θέλω να σε δω

      Διαγραφή
    2. Όταν θα φάει όμως μετά θα διαδηλώνει μόνη της

      Διαγραφή
  34. Αν εσυ εχεις παιδι εγω ειμαι αστροναυτης..βρες αλλον τροπο να κλεψεις εντυπωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν βλέπετε τί προσπαθούν να κάνουν ή να κάνει;Σταματήστε να γράφετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα λεει ο φιλος-η αγαπατε τα ζωα και εκει πονταρουν,καμια αλλη σελιδα αυτη τη στιγμη δεν εχει τοση "κινηση" απλως και μονο γιατι γραφουν επιτηδες καποια σχολια και ψαρωνετε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  36. Protimw ta zwa apo toys anthrwpous...E3aireitai i oikogeneia moy kai oi filo mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. «Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων όπως και των δικαιωμάτων των ανθρώπων…αυτός είναι ο δρόμος του ολοκληρωμένου ανθρώπου».
    Αβραάμ Λίνκολν

    «Όσο οι άνθρωποι σφαγιάζουν τα ζώα, θα σκοτώνονται και μεταξύ τους… πράγματι αυτός που σπέρνει το σπόρο του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να θερίσει χαρά και αγάπη».
    Πυθαγόρας

    «Ο άνθρωπος που δεν θέλει να καταπνίγει τα ανθρώπινα αισθήματά του, πρέπει να φέρεται με καλοσύνη στα ζώα, γιατί αυτός που είναι απάνθρωπος στα ζώα γίνεται σκληρός και στην επαφή του με τον άνθρωπο. Μπορούμε να κρίνουμε την ψυχή ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του στα ζώα».
    Εμμανουήλ Καντ

    «Τα ζώα διαθέτουν το χάρισμα της επικοινωνίας και το χρησιμοποιούν… αλλά εμείς φαίνεται να το αγνοούμε».
    Άλις Ουόκερ

    «Οφείλουμε να δείξουμε στα ζώα μεγάλη καλοσύνη και ευγένεια για πολλούς λόγους. Αλλά πάνω απ’ όλα επειδή είναι της ιδίας προέλευσης με εμάς».
    Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος

    «Οι άνθρωποι που ευχαριστιούνται, όταν κατώτερα πλάσματα υποφέρουν ή καταστρέφονται, δεν πρόκειται να νιώσουν συμπόνοια ή καλοσύνη ούτε και για τους συνανθρώπους τους».
    Τζων Λοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχετε προσέξει ότι σε άλλα άρθρα δεν έχει τόσο κίνηση;Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. «Οφείλουμε να δείξουμε στα ζώα μεγάλη καλοσύνη και ευγένεια για πολλούς λόγους. Αλλά πάνω απ’ όλα επειδή είναι της ιδίας προέλευσης με εμάς
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατάργηση της σπατάλης
    Δραστική μείωση των κυβερνητικών εξόδων. Μείωση αποδοχών των βουλευτών. Μείωση των εξόδων της βουλής, της προεδρίας και της χρηματοδότησης των κομμάτων. Πλήρης κατάργηση της χρηματοδότησης των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των μυστικών κονδυλίων της διαπλοκής. Απαγόρευση της άμεσης ή έμμεσης κρατικής διαφήμισης και χορηγίας προς ημετέρους, καθώς και της χρηματοδότησης σε αποστολές και οργανισμούς που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα. Εγκατάσταση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου και οργανισμών σε ιδιόκτητα κτήρια.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ άλλα πράγματα.Να κόψουμε κι αυτά!

      Διαγραφή
  41. Ελπίζω σύντομα να βρεθούμε όλοι στον δρόμο (αφού εμείς το επιλέξαμε ψηφίζοντας ανίκανα όντα) και τότε να καταλάβουμε πώς είναι να είσαι χωρίς σπίτι...χωρίς νερό...χωρίς φαί...να κρυώνεις...να καίγεσαι...να σε διώχνουν...όπως τα αδέσποτα...ότι δώσετε θα πάρετε σε αυτή τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Α ρε Musi και Blackie σας σκοτώσανε... :(((((((((((((((((((((((((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.youtube.com/watch?v=19eBAfUFK3E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και θέλω να έρθω να σε αρπάξω από την άλληηηηηηηηη να την ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμέναααααααααααααααααααα με ποιό δικαίωμα σε πήρε από μένααααααα και ποιά θυσία ποιά θυσία έχει κάνει αυτή για σένααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ αφού οι περισσότεροι γράφουν μπούρδες και ξεφτιλιζουν το θεμα ας πω κι εγω το ασχετο μου!!!!!!!!!!!!!!Η ΕΛΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΕΙΤΕ ΦΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δε θα ξαναμπώ σε αυτό το site άλλα γράφει στην κεντρική σελίδα για υβριστικά σχόλια κτλ και άλλα γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α τώρα ότι έχει έγκριση άρα τα εγκρίνετε τα υβριστικά και αυτό που γράφετε στην κεντρική σελίδα είναι μούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.