Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δήλωση Καρατζαφέρη για την αποκατάσταση των ομολογιούχων που ζημιώθηκαν από το κούρεμα των ομολόγων

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή που του τέθηκε κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής εκπομπής του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» και αφορούσε στην αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι εκατοντάδες μικρο-ομολογιούχοι, τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πρέπει να βρεθεί επιτέλους ένας τρόπος, ώστε να αποκατασταθεί μια κραυγαλέα αδικία, που έγινε σε βάρος εκείνων των πολιτών οι οποίοι εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος, αγόρασαν ομόλογα για να στηρίξουν την πατρίδα και έχασαν τα λεφτά τους. Επιβάλλεται η πλήρης αποκατάσταση της αδικίας και μπορούμε να το κάνουμε. Ο ΛΑ.Ο.Σ με την επιστροφή του στη Βουλή, θα καταθέσει πρόταση με την οποία οι ομολογιούχοι θα πάρουν τις μετοχές των τραπεζών που έλαβε το κράτος, σε αντιστάθμισμα της ανακεφαλαιοποίησης τους. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας και θα το επιβάλουμε την επομένη μέρα. Κανείς δεν πρέπει και δεν θα μείνει ριγμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.