Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Π. Ψωμιάδης από Κιλκίς: Ιμιτασιόν Παπανδρέου ο Τσίπρας

Έκκληση για συστράτευση προκειμένου η ΝΔ να ανακάμψει, καθώς και δριμεία κριτική στο νέο και σοβαρό πολιτικό αντίπαλο της ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε από το Κιλκίς χθες ο υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό Κιλκίς την Τρίτη 29 Μαΐου επισκέφθηκε το Πολύκαστρο, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών. Ακολούθησε αντίστοιχη σύσκεψη και στην πόλη του Κιλκίς, όπου ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι στον αγώνα μέχρι την 17η Ιουνίου αναγκαία είναι η συνδρομή όλων. Όπως τόνισε, ακόμα και μία ψήφος στη ΝΔ να φέρει ο καθένας θα ναι επιτυχία.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε επικίνδυνο, μεγαλομανή, καθώς και ιμιτασιόν εκδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του '80, καταλογίζοντας παράλληλα στο κόμμα του ανευθυνότητα.
Κατά την σύσκεψη εκτιμήθηκε από πολλά στελέχη, μεταξύ των οποίων και του Βαγγέλη Μπαλάσκα, ότι υπάρχει διάθεση και τάση των νεοδημοκρατών που απομακρύνθηκαν στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου για επιστροφή εκ νέου στη ΝΔ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Γεωργαντάς, Σάββας Τσιτουρίδης, Θεόδωρος Πασσαλίδης και Ελισάβετ Δημητριάδου, πρόεδροι αυτοδιοικητικών οργάνων και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλκίς, περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της ΝΔ.






 

3 σχόλια:

  1. ...όλοι τους είναι .....ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον χειροκρότησαν?χαχαχαχαχα,αστεία η κατάσταση στην Ελλάδα τελικά,υπευθυνος εκλογικού αγώνα ενας άνθρωπος υπόδικος κ είχε κ κοινό.Μπράβο σε αυτούς που παραβρέθηκαν ,για αυτό ψηφίζεις την τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπικές άρχες?για να χειροκροτούν υπόδικους επειδή το επιβάλλει το κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ - ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.