Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών φρεατίων όμβριων υδάτων στην Ηράκλεια Σερρών

Αφαιρέθηκαν ενενήντα φρεάτια όμβριων υδάτων Εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών δύο (2) περιπτώσεις κλοπών φρεατίων όμβριων υδάτων που έλαβαν χώρα την 10.05.2012 και 18.05.2012 αντίστοιχα από την ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 16 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση ιχνών, πειστηρίων και πληροφοριών. Ένας από τους δράστες (γυναίκα) είχε συλληφθεί απογευματινές ώρες της 22.05.2012 για κλοπή και αντίσταση, διότι με το συνεργό της εντοπίστηκαν να μεταφέρουν σε όχημα κλεμμένα φρεάτια όμβριων υδάτων, πλην όμως ο τελευταίος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος:
- βραδινές ώρες της 10.05.2012 αφαίρεσε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο μίας 38χρονης με το οποίο ήρθε στην Ηράκλεια και αφαίρεσε (40) σχάρες φρεατίων όμβριων υδάτων από την ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την 11.05.2012 σε αγροτική περιοχή του Ποντισμένου Σερρών.
- βραδινές ώρες της 18.05.2012 αφαίρεσε από την Ηράκλεια ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 17χρονου και με το όχημα αυτό αφαίρεσε (50) σχάρες φρεατίων όμβριων υδάτων από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή του Νεροφράχτη Δράμας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.