Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έλα και συ γιατί είσαι παιδί του μπαμπά σου

Γράφει ο Φώτης Ζάικος
Έπεσε η αυλαία των ποδοσφαιρικών αγώνων και στην Δ’ Εθνική. Και οι τρεις ομάδες του νομού Κιλκίς παραμένουν στην κατηγορία τους. Το Χέρσο στην τρίτη θέση και με διαφορά, το Νέο Αγιονέρι δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος εξασφάλισε την παραμονή του, ενώ ο Κιλκισιακός χρειάστηκε να κάνει νίκη εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική για να παραμείνει στην κατηγορία. Εκείνο που μένει από την όλη πορεία του Κιλκισιακού είναι ότι δεν αξίζει σ’ αυτήν την ομάδα να διασύρεται και να πέφτει στη χλεύη σχετικών και ασχέτων με το ποδόσφαιρο. Καλά τα ταλέντα, καλοί οι πιτσιρικάδες, αλλά για άλλες κατηγορίες. Η Δ΄ Εθνική εφόσον θα υπάρχει ακόμη, θέλει και πιτσιρικάδες παίχτες αλλά κυρίως εμπειρία και αγώνα λίγο και για τη φανέλα. Δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη και στην νέα περίοδο. Η ομάδα χρειάζεται κάποιον που γνωρίζει το ποδόσφαιρο που μπορεί να κάνει καλές επιλογές ουσίας και όχι έλα και συ γιατί είσαι παιδί του μπαμπά σου. Έτσι μόνο οι ομάδα θα βρει την παλιά της αίγλη και τον σεβασμό που είχε κάποτε.

16 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες φίλε Φώτη. Βλέπεις σε αυτή τη χώρα οτιδήποτε να κάνεις θέλει μπαμπά από πίσω να επισπεύσει κάποιες διαδικασίες....με διάφορες μεθόδους!!!(Ο νοών νοείτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζαικος ο τραγουδιστης τωρα και κριτικος του ποδοσφαιρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσυ ενας απο αυτους εισαι ρε Φωτη.Για τους γιους σου δεν ετρεχες καποτε?Σε θυμαμαι που καποτε στην Μ.Στερνα ο γιος σου εκανε ασεμνη χειρονομια,αλλα εσυ απο ραδιοφωνου,περι αλλων τυρβαζες.Ας κοιταξουμε λιγο την καμπουρα μας και μετα να κανουμε αφ υψηλου κριτικη.Α,και που ειστε,ολοι εσεις που κριτικαρετε τον Κιλκισιακο,το Ν.Αγιονερι και το Χερσο,ολοι εσεις κοψτε και κανενα εισιτηριο,δεν βλαπτει και τοσο.Τζαμπα μαγκες ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο μεταλικο μερια δεν φυσαει ο ανεμος για να καθαρισει το μυαλο σου τραγουδιστη του ερωτα και τις ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕ 2 ΛΑΜΔΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o περιπτερας μιλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΖΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ.ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΚΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠςΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΕς ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.38 εγω που ειμαι και περιπτερας βγαινω επωνυμα χωρις να διεκδικω το αλαθητο και λεω την γνωμη μου.εσυ μαλλον εισαι πολυ μικρος και στο μυαλο και στην ψυχη για αυτο και κρυβεσε μεσα στην ανωνυμια.οσο για τον αερα του μεταλλικου ειναι πεντακαθαρος και θα σε συνιστουσα να περασεις μια βολτα για να φρεσκαρει και να καθαρισει το μυαλο σου.
    Σχολιαστης στον εντυπο και ραδιοφωνικο τυπο ειμαι παρα πολλα χρονια για οσους δεν το γνωριζουν.Τωρα θα τα λεμε και μεσω του διαδικτυου. ΦΩΤΗΣ ΖΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥς ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ(ΠΕΡΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΛΠ), ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ζαικε τα νεα του κιλκισιακου μηπως τα ακους απο το καφενειο του μαγου και οσο για σενα 9.44 πανε και στο σκολειο γκεγκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. giafto o kilkisiakos egine toso mikri omadoula.giati exei paragontes kai filathloys san ton 5.39 sxetous me to antikeimeno kai me apopseis gia gelia.eftyxws pou ekopsa to gipedo malon pou me kanate na to kopsw.kati asxeto.to kafeneio o magos pio einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.01 το καφενειο ο μαγος ειναι πισω απο εκει που μενει η μανα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6.24 ante re ekeino einai pou eida na mpenei i diki sou na mpenei mera kai na vgenei nixta kai na min mporei na perpatisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8.04 koykla h mana soy gia ton mago einai arada oi pelates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικα 11.01 πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι με τον κιλκισιακο τσιμπλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. nai file egw kai poli akomi pou kserw to sixenontai afto to mpourdelo kai efxomai na dialisei.psemata den lew pote afto pou lre to niwthw.exei gamisei podosferika olo ton nomo afti i mpourdeloomada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.