Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Έμεινε μία ολόκληρη ημέρα τραυματισμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγο της [βίντεο]


Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Σαβάλια του Πύργου σε τροχαίο δυστύχημα. Βρήκαν μία μέρα μετά νεκρό τον οδηγό και δίπλα του την τραματισμένη γυναίκα του που δεν μπορούσε να κινηθεί για να καλέσει βοήθεια. Τ
ο αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε πέσει στο πρανές του δρόμου αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα. Μια μέρα μετά βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του ζούσε ένα μαρτύριο, μη μπορώντας να αντιδράσει και να κινηθεί να ζητήσει βοήθεια. Το ζευγάρι είχε πέσει σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο που καλυπτόταν από τη φυσική βλάστηση και δεν μπορούσε κανείς απο το δρόμο να τους δει. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε τον «ουρανό» του αυτοκινήτου και σταμάτησε. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε σε βοήθεια.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.