Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Είστε υπερήφανοι που μετατρέπετε τους αστυνομικους σε επαίτες;»

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εξαίρεση των αστυνομικών από τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση Παπαδήμου μέσα στην αγωνία της να παρουσιάσει λογιστικά ταμειακά πλεονάσματα στο διευθυντήριο της τρόϊκα βρήκε για μία ακόμη φορά τα εύκολα θύματα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με μια πρωτοφανή απόφαση, μνημείο ανευθυνότητας και υποκρισίας, οι αστυνομικοί προβλέπεται να εξαιρεθούν από τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, παρά τη δεδομένη, καταλυτική και πολύπλευρη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Είναι πλέον προφανές, πως η μεθοδευμένη στοχοποίηση και απαξίωση του επαγγέλματος του αστυνομικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Μετά από τις εξοντωτικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων, το νέο αυτό «χτύπημα» έρχεται να πλήξει περαιτέρω το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που καλείται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα που γεννά η οικονομική κρίση. Αλήθεια, είστε υπερήφανοι που μετατρέπετε τους αστυνομικούς σε επαίτες; Θεωρείτε πως είναι δείγμα προοδευτισμού ο διασυρμός και η εξαθλίωση των Ελλήνων αστυνομικών;
Καταλάβετε επιτέλους, πως υπάρχουν και όρια. Σε μια κοινωνία που είναι έτοιμη να εκραγεί, η απαξίωση της αστυνομίας είναι το κορυφαίο σφάλμα που μπορείτε να κάνετε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.