Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκπροσώπηση των Τριτέκνων Πολυκάστρου στην Πανελλήνια Ένωση ΠΕΣΠΟ3Τ

Κατά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του 2βαθμιου Σωματείου της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Πολυτέκνων Οικογενειών Με Τρία Τέκνα (ΠΕΣΠΟ3Τ) στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2012 όπου συμμετείχε και ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκαστρου με την εκπροσώπηση του προέδρου και του αντιπροέδρου του. Σε μια Γενική Συνέλευση μαζί με άλλους εκπροσώπους 25 Συλλόγων Πανελλαδικά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυκάστρου Κολιώνης Χρήστος εξελέγει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΣΠΟ3Τ. Σε δήλωση του τόνισε ότι μέσα στους σκοπούς του συλλόγου μας είναι να υπάρχει μια επαρκής ενημέρωση στους τριτεκνους της τοπικής κοινωνίας του Νομού μας. Καθώς επίσης και μια παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΣΠΟ3Τ από την ακριτική περιοχή μας έτσι ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί πιέζοντας τους εκάστοτε κυβερνώντες για το δικό μας καλό του σήμερα και για το καλύτερο δυνατόν αύριο των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.