Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών ΠΑΣΟΚ

Η Ε.ΚΑ.Π. μετά την εισαγωγή στο ηλεκτρονικό σύστημα υποστήριξης και την πιστοποίηση των εγγράφων των εφορευτικών επιτροπών, με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών κέντρων, ανακοινώνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:  Ψήφισαν: 236.151
Βενιζέλος Ευάγγελος: 230.105
Λευκά: 4.662  Άκυρα: 1.384


Κατά του αποτελέσματος και των επιμέρους αποτελεσμάτων σε επίπεδο νομών δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση Β΄ βαθμού, σύμφωνα με το σημείο 13 της Κατευθυντήριας Οδηγίας Νο 80, και επομένως η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης οριστικοποιεί και πιστοποιεί ως τελικό το πιο πάνω αποτέλεσμα των διεξαχθεισών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, βάσει του οποίου νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακηρύσσεται ο σ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

4 σχόλια:

  1. Το 2009 το πασοκ είχε πάρει 3.012.373 ψήφους, ήτοι 43,92%. Από αυτούς τους ψηφοφόρους του 2009 πήγαν να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο 236.151 άνθρωποι, ήτοι 7,84%.! Αν αφαιρέσει κανείς και τα λευκά και τα άκυρα που ήταν 6.046, τότε το ποσοστό εκλογής πέφτει στο 7,64%!!!!
    Τώρα μπορείτε να πανηγυρίσετε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια απο ποσες εκατονταδες ψηφιζετε ο προεδρος του κομματος που υποστηριζεις και γιατι δεν κανεις την αντιστοιχη ποσοστοση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πληροφορώ φίλε που κάνεις την αναγωγή αυτή ότι αν έκανε ανάλογη διαδικασία η ΔΗΜΑΡ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πήγαιναν ούτε 10.000 ψγφοφόροι.
    Γι αυτό λοιπόν μην νομίζετε πως το ΠΑΣΟΚ τελείωσε.
    Τώρα αρχίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.