Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραστατίδης: «Κάπου υπάρχουν και τα όριά μας»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης του νέου μνημονίου άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο κ Παραστατίδης ανέφερε: «Ας με διαβεβαιώσει κάποιος ποιο είναι το λιγότερο κακό, το ναι ή το όχι» και πρόσθεσε: «Θα ακούσω αλλά έχει μέσα μου δρομολογηθεί συνειδησιακά». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «κάπου υπάρχουν και τα όριά μας» και σημείωσε ότι έχει πιέσει πολλές φορές τον εαυτό του. Για το ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ Παραστατίδης είπε: «Δεν με απασχολεί κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι».

4 σχόλια:

  1. Τι έγινε, Παραστατίδη; Άρχισαν να σε βασανίζουν οι Ερινύες ή μήπως φοβάσαι το ''φτύσιμο'' των Κιλκισιωτών;
    Όπως και να ΄χει, εγκλημάτησες εις βάρος του ελληνικού λαού και αυτό θα σε βασανίζει για όλη σου τη ζωή.
    Αν πεις τώρα ''όχι'' ίσως η Νέμεσις -που να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει- να σου φερθεί με κάποια επιείκεια.
    ka*nis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο πιθανότερο είναι να μην είναι υποψήφιος μέχρι να προκυρηχθούν οι εκλογές.Μετά θα συσκεφθεί με τα "μεγάλα μυαλά" του οικογενειακού του περιβάλλοντος για να αποφασίσουν τελικά ότι για το συμφέρον του τόπου πρέπει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του λαού ,για να διασωθεί ο τόπος από τους άλλους τους "κακούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θοδωρε η ευκαιρια να κυκλοφορεις στο κιλκις με ψηλα το κεφαλι εμεις που σε στειλαμε στη βουλη θελω να πιστευω (τουλαχιστων εγω σιγουρα)λεμε οχι στο μνημονιο της εξαθλιωσης κατα τ'αλλα εσυ αποφασιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. otan danizosoun sto onoma tou laou kai spatalouses to dimosio xrima tote den eixes oria??tote den ikseres to kalo kai to kako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.