Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σαν σήμερα για τον "Άρη Παντελεήμονα"

13/02/1942 – Σαν σήμερα γεννήθηκε στον Παντελεήμονα Κιλκίς ο Αρίσταρχος (Αρίστος) Φουντουκίδης. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Πολύ γρήγορα έδειξε το σπάνιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ο επόμενος σταθμός στην πορεία του ήταν η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 1960. Στη συνέχεια μετεγγράφετε στη Μ.Ε.Ν.Τ. το 1963 και το 1966 σε ηλικία 24 ετών μεταπηδά στον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Καθιερώνεται αμέσως στην ενδεκάδα του ''Δικεφάλου'' και στο κέντρο της άμυνας, διακρινόμενος για τη δύναμή του, το πάθος και την αποφασιστικότητα. Τα σπουδαία σωματικά προσόντα, αλλά και η αυταπάρνηση του, τον ανέδειξαν σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του Π.Α.Ο.Κ. Στα 12 χρόνια της καριέρας του στον Π.Α.Ο.Κ., που ολοκληρώθηκε το 1978, σε ηλικία 36 ετών, κέρδισε το πρωτάθλημα του 1976 και δύο Κύπελλα, το 1972 και το 1974. Έπαιξε σε 335 αγώνες Α' Εθνικής και πέτυχε 18 γκολ. Συμμετείχε σε 43 αγώνες κυπέλλου πετυχαίνοντας 7 γκολ και έπαιξε σε πέντε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας συνολικά, ενώ ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ σε αυτόν του 1981. Αρκετές φορές διατέλεσε υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 15 αναμετρήσεις των κυπέλλων Ευρώπης με την ασπρόμαυρη φανέλα και είναι 5ος σε συμμετοχές στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., μετά τους Κούδα, Ιωσηφίδη, Γούναρη και Σαράφη. Ο Αρίσταρχος Φουντουκίδης πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το πόστο του προπονητή και στην ομάδα του χωριού του τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα για ένα μικρό διάστημα το 1980. Έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς στις 7 Ιουλίου 2007.

12/02/1978 – Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε στον Παντελεήμονα φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και της Αστραπής Μεσαίου με τελικό αποτέλεσμα 2-2. Η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα προηγήθηκε δυο φορές με 1-0 και 2-1 αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Την εντεκάδα αποτελούσαν οι: Τεμεκενίδης Γ., Φουντουκίδης Γ., Παπαδόπουλος Ι., Παναγιωτίδης Θ., Παναγιωτίδης Λ., Παναγιωτίδης Ε., Σταλίδης Α., Λαζαρίδης Θ., Νικολαϊδης Π.(1τέρμα), Νικολαϊδης Π. και Τανίδης Ν.(1τέρμα)

10/02/2007 – Σαν σήμερα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2006-07 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Καλλίνδριας με σκορ 5-1 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη ομάδα στα πρώτα λεπτά του αγώνα εκμεταλλευόμενη την αμυντική αδράνεια των ποδοσφαιριστών του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα σε ατομική προσπάθεια ποδοσφαιριστή της. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ασλανίδης Δημήτριος μισή ώρα αργότερα. Με το σκορ στο 1-1 αλλά με καθολική υπεροχή της γηπεδούχο ομάδας έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα σκόραρε τέσσερις φορές με τους Ασλανίδη Δημήτριο, Ψειρίδη Βασίλιο, Κυπαρίσση Δημήτριο και Παναγιωτίδη Πασχάλη φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση.

27/01/2002 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Σταλίδη Αβραάμ και μοναδικό θέμα την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αποφασίστηκε να αναλάβει την τεχνική ευθύνη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χονδρόπουλος Ηλίας. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και η άσχημη κατάσταση της ομάδας οδήγησαν στην αλλαγή αυτή καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το καλό κλίμα και ότι καλό είχε φτιαχτεί.

20/01/1952 – Σαν σήμερα στα πλαίσια της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα καταρτίστηκε προσωρινή διοίκηση με σκοπό την διενέργεια εργασιών για την αναγνώριση του σωματείου, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ το πρώτο καταστατικό με τις ιδρυτικές υπογραφές και των 28 παρευρισκομένων σε αυτήν. Τα ονόματα των επτά αποτελούντων της προσωρινής Διοίκησης ήταν: Σωτηριάδης Γεώργιος, Τριανταφυλλίδης Νικόλαος, Καλλιανίδης Ιωάννης, Ελευθεριάδης Ευθύμιος, Καλλιανίδης Αντώνιος, Τεμεκενίδης Ιωάννης και Χονδρόπουλος Ηλίας.

15/12/1960 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ανακηρύσσεται επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου o κ. Νικολαϊδης Θεμιστοκλής. Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά ανακήρυξης επιτίμου προέδρου.

03/12/2006 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Νικολαϊδη Παναγιώτη αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας Μάναλη Ανέστη και η αντικατάστασή του με τον Νικολαϊδη Παντελή.

23/11/2003 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα και ενώ απέμεναν δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου με την ομάδα να βρίσκετε στην 5η θέση με 19 βαθμούς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταλίδης Αβραάμ (Μάκης) δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη και με πολύ ενδιαφέρον γιατί ο όμιλος μας έχει καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στο γκρουπ των πρωτοπόρων»

18/11/1981 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου Δημητριάδη Χαράλαμπου αποφασίζεται η διάθεση του ποσού μέχρι 30.000 δραχμών για την έναρξη των εργασιών των αποδυτηρίων του συλλόγου στο καινούργιο στάδιο.

14/11/2004 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Παναγιωτίδη Γεώργιο αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Παναγιωτίδη Χρήστο και η αντικατάστασή του με τον Χονδρόπουλο Ηλία.

23/10/2001 – Σαν σήμερα το ένθετο "Μαχητής των Σπορ" της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Μαχητής του Κιλκίς" δημοσίευσε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τίτλο «Με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ο Άρης Παντελεήμονος διεκδικεί πρωτοπορία στον Νομό Κιλκίς».

22/10/2004 – Σαν σήμερα στην αθλητική εφημερίδα ''MetroSport'' παραχώρησε συνέντευξη ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων & προγραμματισμού της ομάδας Παναγιωτίδης Παύλος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ένωσης του Κιλκίς αφού μετράει 76 χρόνια ζωής, αγωνίζεται στην Β' κατηγορία από το 1987 και είναι καιρός η ομάδα να ανέβει στην Α' κατηγορία. Στόχος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα φέρει την ομάδα σε μια καλή θέση στα μπαράζ ανόδου». Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις φετινές μετεγγραφές και την καλή βαθμολογική θέση της ομάδας, που οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην καλή κατάσταση που βρίσκετε ο Σωτήριος Φουντουκίδης (μετεγραφή καλοκαιριού) ο οποίος και έχει πετύχει μέχρι στιγμής έντεκα τέρματα από τα είκοσι που έως τώρα έχει πετύχει η ομάδα.

21/10/2008 – Σαν σήμερα στα πλαίσια του πρωταθλήματος 2007-08 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πέτυχε μια μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση. Νίκησε με 1-4 σκορ το Μελάνθιο και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε 5 παιχνίδια παραμένοντας αήττητος για έναν ακόμη αγώνα έχοντας μια από τις καλύτερες άμυνες σε ολόκληρο το Νομό με μόλις 3 τέρματα παθητικό. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Παπαδόπουλος Σταύρος και Σπυριδωνίδης Αστέριος ενώ δύο πέτυχε ο Κουλιός Βασίλειος.

18/10/2006 – Σαν σήμερα με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα αναμετρήθηκε σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Μελισοχωρίου (Α' κατηγορία Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και νίκησε με 1-3 σκορ. Και τα τρία τέρματασημείωσε ο Τζίκας Φώτιος που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

18/10/1959 – Σαν σήμερα στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα αναμετρήθηκε εκτός έδρας με την Α.Ε. Κιλκίς και ηττήθηκε με 1-0 σκορ.

10/10/1982 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου Δημητριάδη Χαράλαμπου αποφασίζεται «όπως πάρει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 1982-1983 Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς». Την προηγούμενη περίοδο η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα κατέλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ. όπου αγωνιζόταν για τέσσερις περιόδους μετά την επανίδρυσή της.

05/10/1991 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και μετά από ανακατανομή αξιωμάτων λόγο θανάτου του μέχρι πρότινος Προέδρου Χονδρόπουλου Θεόδωρου καταρτίζετε σε σώμα νέα Διοίκηση. Πρόεδρος εκλέγετε ο Παναγιωτίδης Παύλος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Χονδρόπουλος Κωνσταντίνος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος.

04/10/1989 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και μετά από ανακατανομή αξιωμάτων καταρτίζετε σε σώμα νέα Διοίκηση με τον Χολερίδη Σεραφείμ να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Λαβίδας Γεώργιος ενώ του Ταμία ο Παναγιωτίδης Λεωνίδας.

26/09/2001 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της να φτάσει στην 4η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα για την φάση των 8 θα φιλοξενηθεί από την Α.Ε. Πολυκάστρου και θα ηττηθεί με 6-0 σκορ.

25/09/1991 – Σαν σήμερα στα πλαίσια έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου Ευγενίδη Χρήστου σχετικά με τον θάνατο του μέχρι πρότινος Προέδρου του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα Χονδρόπουλου Θεόδωρου αποφασίστηκε μεταξύ άλλων «να γίνει πρόταση στην Κοινότητα Νέας Σάντας για την ονομασία του Κοινοτικού Γυμναστηρίου Παντελεήμονα σε "Γήπεδο Θεόδωρος Χονδρόπουλος"».

23/09/2006 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα πετυχαίνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί τηςΣπίθας Κορομηλιάς με 4-0 σκορ χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Πέτυχε από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα. Δύο σημείωσε ο Ασλανίδης Δημήτριος και από ένα ο Κυπαρίσσης Δημήτριος και ο Φουντουκίδης Σωτήριος.

20/09/2001 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα πετυχαίνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στοΠαλαιό Γυναικόκαστρο με 2-3 σκορ για την 3η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Άντεξε στο σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων που δέχθηκαν πολλές κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα. Με ψυχή, δύναμη αλλά και πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές με Χονδρόπουλο Ηλία, Μπουζόγλου Θωμά, Θεοδοσιάδη Κωνσταντίνο και να περάσει στην επόμενη φάση.

20/09/1959 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κιλκίς αναμετρήθηκε στο Κιλκίς με τον Μέγα Αλέξανδρο και επικράτησε με 1-0 σκορ.

18/09/1960 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ηττάται στο ουδέτερο γήπεδο του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Απόλλωνα Ευρώπου με 4-3 σκορ στα πλαίσια του τρίτου αγώνα για τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή του Νομού Κιλκίς. Για την τελευταία αυτή αναμέτρηση και για την τελική έκβαση του αγώνα την αποκλειστική ευθύνη έφερε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα καθώς με την "ύποπτη" εμφάνισή του στέρησε από τον σύλλογο έναν ακόμη τίτλο.

12/09/2009 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα προκρίνετε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς 2009-10. Ανεδείχθη ισόπαλος απέναντι στην ομάδα του Παϊκου Γουμένισσας με 1-1 σκορ για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Προηγήθηκε με τον Αλεξόπουλου Κωνσταντίνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους με ένα δώρο-πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

11/09/1960 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην δεύτερη αναμέτρηση, αυτή τη φορά εντός έδρας, με την ομάδα του Απόλλωνα Ευρώπου στα πλαίσια του δευτέρου αγώνα για τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή του Νομού Κιλκίς, καταφέρνει να νικήσει με σκορ 1-0 και καθώς οι ομάδες είχαν από μια νίκη και ισοβάθμησαν και στα τέρματα με 3-3 οδηγήθηκαν και σε τρίτη αναμέτρηση.

09/09/2007 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς νικώντας εκτός έδρας την ομάδα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με σκορ 2-3. Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να προηγηθεί στο σκορ με δύο τέρματα που σημείωσαν οι Καραμάνος Μιχαήλ και Κάνιος Παναγιώτης. Στο 90ο λεπτό η ομάδα του Εθνικού ισοφάρισε ανέλπιστα σε 2-2 και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθεί ο αγώνας σε παράταση ο Κυπαρίσσης Δημήτρης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα.

08/09/2001 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα, πρωτοπορώντας στον χώρο του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, δημιούργησε και «ανέβασε» στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση όλων για τα δρώμενα του συλλόγου καθώς και για τα αγωνιστικά αποτελέσματά του. Στις σελίδες της περιέχονται ιστορικά στοιχεία της ομάδας, φωτογραφίες από αγώνες και εκδηλώσεις, οπτικοακουστικό υλικό, καταστάσεις με την σύνθεση του έμψυχου δυναμικού και του διοικητικού συμβουλίου της, αρχείο πρωταθλημάτων, αρχείο εφημερίδων και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Μέσα από τις σελίδες της προβάλλονται και θέματα που αφορούν το χωριό ενώ παράλληλα φιλοξενεί στις σελίδες της, με σκοπό την προβολή, διάφορες οργανώσεις σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του πολίτη σε κοινωνικά θέματα.

04/09/1960 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα συμπεριλαμβάνετε εκ νέου σε δελτίο του Ο.Π.Α.Π. αγωνιζόμενος εκτός έδρας με την ομάδα του Απόλλωνα Ευρώπου, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα για τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή του Νομού Κιλκίς, όπου ηττάται με 3-2 σκορ.

30/08/2003 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα για τον θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς υποδέχτηκε την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Η ομάδα του Άρη Π. παίζοντας καλό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ, ενώ δέχτηκε από κακή συνεννόηση των παικτών της σε δυο στημένες φάσεις ισάριθμα τέρματα.

16/08/1981 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Δημητριάδη Χαράλαμπο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Νικολαϊδης Ευστάθιος ενώ του Ταμία ο Θεοδωρίδης Μιλτιάδης. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «η αγορά του ποδοσφαιριστού Ευγενίδη Χρήστου αντί του ποσού των 20.000 δραχμών».

13/08/2003 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Σταλίδη Αβραάμ αποφασίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να αναλάβει ο παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας και συγχωριανός μας Χονδρόπουλος Ηλίας την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ομάδας.

11/08/1958 – Σαν σήμερα στα πλαίσια του πρωταθλήματος περιφέρειας Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα θα ηττηθεί με 2-0 σκορ εκτός έδρας από τον Άρη Κιλκίς.

06/08/2007 – Σαν σήμερα η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χρύσογλου Μιχαήλ για την θέση του προπονητή της περιόδου 2007-08. Ο ερχομός του 42χρονου τεχνικού, με πλούσια εμπειρία ως προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού Θεσσαλονίκης, είναι μια ακόμη ενέργεια των διοικούντων του συλλόγου με απώτερο σκοπό την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Η μετεγγραφική ενίσχυση του Άρη Π. συνεχίζεται με την απόκτηση άλλων τεσσάρων ικανών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Πετρίδη Συμεών 25 χρόνων που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Μετεώρων, τους 23χρονους Κάνιο Παναγιώτη και Γκόσιο Ευάγγελο από την Δόξα Περιβολακίου και τον 22χρονο Καραμάνο Μιχαήλ από τον Ηρακλή Χρυσαυγής. Στην δύναμη του συλλόγου προστέθηκαν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, ο 14χρονος Φουντουκίδης Γρηγόριος και ο 16χρονος Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος, ανερχόμενα ταλέντα του Άρη Π. αλλά και του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου.

06/08/2005 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Παναγιωτίδη Γεώργιο αποφασίστηκε η συνέχιση και για την νέα αγωνιστική περίοδο της συνεργασίας με τον Χονδρόπουλο Ηλία.

05/08/1990 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Χονδρόπουλο Θεόδωρο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παναγιωτίδης Παύλος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Στον δεύτερο χρόνο της θητείας της και σε διοικητικό συμβούλιο στις 15/7/1991 με θέμα τον προγραμματισμό για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ποδοσφαιρικής περιόδου 1991-1992 αποφασίζεται μεταξύ άλλων «η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χονδρόπουλου Ηλία στον Ποντιακό Νέας Σάντας με υποσχετική ενός έτους και έμψυχα ανταλλάγματα πέντε ποδοσφαιριστές από τον Ποντιακό».

04/08/2002 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Σταλίδη Αβραάμ αποφασίστηκε να αναλάβει την τεχνική ευθύνη της ομάδας ο Τσιλιγγερίδης Μιχαήλ. Επίσης αποφασίστηκε αντιπροσωπία του συλλόγου να συζητήσει για συνεργασία με την ακαδημία "ΑΤΕΡΜΩΝ".

31/07/1960 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα συμπεριλαμβάνετε στο 47ο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ του Ο.Π.Α.Π. αγωνιζόμενος σε αγώνα κατάταξης για την πρώτη θέση του 1ου ομίλου του νομού Κιλκίς καθώς ισοβάθμησε με την ομάδα του Ποντιακού Νέας Σάντας στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Στον κατατακτήριο αυτό αγώνα που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με σκορ 2-1 και ανεδείχθη πρωταθλητής της περιφέρειας Κιλκίς.

23/07/2006 – Σαν σήμερα η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα επέλεξε για προπονητή της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2006-07 τον Ανέστη Μάναλη. Η πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου προς ενημέρωση του νέου προπονητή για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και την ενίσχυση του, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου καθώς και για διάφορα άλλα θέματα.

20/07/2007 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Γολιδόπουλο Μιχαήλ έγινε ανακατανομή αξιωμάτων του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του μέλους Νικολαϊδη Ανέστη. Το Δ.Σ. αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του και να τον ευχαριστήσει για την συμβολή του και την βοήθεια που πρόσφερε στο σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

20/07/1980 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Χονδρόπουλο Ιωάννη να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Δημητριάδης Χαράλαμπος ενώ του Ταμία ο Θεοδωρίδης Μιλτιάδης. Η πρώτη απόφαση που έλαβε ομόφωνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «να μην παραχωρήσει είτε με ελευθέραν είτε με υποσχετικήν κανένα ποδοσφαιριστή της δυνάμεως του συλλόγου δια το ποδοσφαιρικών πρωτάθλημα 1980-1981».

17/07/1983 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Φουντουκίδη Διονύσιο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Λαζαρίδης Γεώργιος ενώ του Ταμία ο Λαδάς Γεώργιος. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «η ανάθεση στον Παπαδόπουλο Ιωάννη της προετοιμασίας της ομάδας από σήμερα μέχρι νεοτέρας απόφασης που θα παύση αυτήν».

09/07/1959 – Σαν σήμερα η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα σε φιλική αναμέτρηση με την «Ατλαντίς» Θεσσαλονίκης νίκησε με 3-2 σκορ.

08/07/1986 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα αποφασίζεται η ελευθέρα μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή του Άρη Παντελεήμονα Ψειρίδη Βασίλειου εις τον Άρη Θεσσαλονίκης. «Το Δ.Σ. έχοντας υπ’ όψιν το καλό του ποδοσφαιριστή με απόλυτη πλειοψηφία εχορήγησε αυτών εις τον Άρη Θεσσαλονίκης με ελεύθερη μετεγγραφή».

28/06/2010 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Δημητριάδη Σωτήριο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Βλαχίδης Δημήτριος ενώ του Ταμία ο Τανίδης Νικόλαος.

27/06/2004 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Παναγιωτίδη Γεώργιο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Θεοδωρίδης Σταύρος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Παναγιωτίδη Χρήστο.

24/06/2006 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Νικολαϊδη Παναγιώτη να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παναγιωτίδης Παύλος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μάναλη Ανέστη.

23/06/2002 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Σταλίδη Αβραάμ (Μάκη) να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παναγιωτίδης Παύλος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Τρίτη συνεχόμενη θητεία στην θέση του προέδρου για τον Σταλίδη Αβραάμ που τον ανακηρύσσει μακροβιότερο εκλεγμένο πρόεδρο της ομάδας του Άρη Παντελεήμονα καθώς από το 1998 έως και το 2004 προΐσταται του Δ.Σ. του συλλόγου.

22/06/2008 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Παπαδόπουλο Ιωάννη να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος ενώ του Ταμία ο Πηλείδης Ηλίας.

20/06/1996 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Παπαδόπουλο Ιωάννη να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Νικολαϊδης Παναγιώτης ενώ του Ταμία ο Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος.

18/06/2000 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Σταλίδη Αβραάμ (Μάκη) να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παναγιωτίδης Παύλος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην θέση του προέδρου για τον Σταλίδη Αβραάμ που στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και με την ομάδα να συμμετάσχει σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην Β΄ κατηγορία εξέφρασε τα παρακάτω σε Δ.Σ. του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την 8/4/2001. «Εδώ που φτάσανε τα πράγματα έχουμε υποχρέωση όλα τα μέλη του Δ.Σ. να συμπαρασταθούμε στους ποδοσφαιριστές και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κρατηθούμε στη κατηγορία».

03/06/2007 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ύστερα από πρόσκληση τουΑντιπροέδρου Κακουλίδη Θωμά έγινε ανακατανομή αξιωμάτων του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Προέδρου Νικολαϊδη Παναγιώτη. Νέος Πρόεδρος εκλέγετε ο Γολιδόπουλος Μιχάλης. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Χρύσογλου Μιχάλη.

26/05/2007 – Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπαράζ του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με αντίπαλο τον Αστέρα Βαλτοτοπίου. Η ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Α΄κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς καθώς το όνειρο της ανόδου μετά από 20 χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε. Ηττήθηκε από την ομάδα του Αστέρα με 2-1 σκορ ολοκληρώνοντας έτσι μία χρονιά που παρά την πικρία του αποτελέσματος στον τελευταίο αγώνα και του ανεκπλήρωτου στόχου της ανόδου χαρακτηρίζεται θετική όσον αφορά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και την τελική κατάταξη της ομάδας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ της ομάδας του Βαλτοτοπίου μετά από γέμισμα και κεφαλιά λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η ισοφάριση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ήρθε με ένα δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη Πασχάλη λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, που βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ήταν εκείνη που πίεσε περισσότερο για να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά όλα τελείωσαν στο 85ο λεπτό όταν δέχτηκε και δεύτερο γκολ πάλι από κεφαλιά μετά από σέντρα που επιχείρησε σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις της η αντίπαλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα αγωνίστηκαν οι: Δημητριάδης Σωτήριος, Παναγιωτίδης Δημήτριος (78΄ Φουντουκίδης Σωτήριος), Βλαχίδης Δημήτριος, Σιάνας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Σταύρος, Ψειρίδης Βασίλειος, Νικολαϊδης Ευστάθιος (46΄ Τζίκας Φώτιος), Σαρναζίδης Φώτιος, Ασλανίδης Δημήτριος, Κυπαρίσσης Δημήτριος (46΄ Χονδρόπουλος Ηλίας) και Παναγιωτίδης Πασχάλης.

23/05/1980 – Σαν σήμερα μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Κιλκίς, με θέμα την ανασύνταξη του μητρώου των μελών σωματείων της, προσδίδει στον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα τον αριθμό μητρώου 4. Ο αύξων αριθμός δόθηκε με βάση τον αριθμό μητρώου Ε.Π.Ο. της ομάδας που είναι ο 565 και όχι βάση της παλαιότητας ιδρύσεως της ή της σύνταξης του πρώτου της καταστατικού.

21/05/2006 – Σαν σήμερα πριν από την έναρξη του αγώνα μπαραζ Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα – Δόξας Άνω Αποστόλων τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής Ασλανίδης Δημήτριος ως πρώτος σκόρερ της ομάδας με 24 τέρματα από τον εκπρόσωπο της Διοίκισης Παναγιωτίδη Παύλο με το βραβείο ¨ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ¨. Την αγωνιστική περίοδο 2003-04 για πρώτη φορά ο επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαϊδης Ανέστης απένειμε αναμνηστικό έπαθλο, στο τέλος της περιόδου, στον τότε πρώτο σκόρερ της ομάδας. Έκτοτε ακολούθησαν άλλες τρεις φορές μέχρι και την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ομάδας το 2007. Η καθιέρωση του αναμνηστικού επάθλου στον πρώτο σκόρερ της κάθε περιόδου, με την ονομασία ''ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ'', αποτελεί πλέον θεσμό για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα μετά από επίσημη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Άνοιξη του 2011.

10/05/2003 – Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της τότε ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών της. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 6-2 αφήνοντας για άλλη μια χρονιά την φιλόδοξη ομάδα των παλαιμάχων χωρίς την κατάκτηση της πολυπόθητης νικης. Η απονομή του αναμνηστικού κυπέλλου έγινε παρουσία ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και διοίκησης σε ταβέρνα αργά το βράδυ.

05/05/1985 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Χονδρόπουλο Θεόδωρο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παπαδόπουλος Ιωάννης ενώ του Ταμία ο Καλλιανίδης Λάζαρος. Η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «η καταβολή του ποσού των 3.000 δραχμών έκαστος στους ποδοσφαιριστές Φουντουκίδη Βίκτορα, Φουντουκίδη Χρήστο και Θεοδωρίδη Σταύρο λόγω στρατεύσεως σαν ηθική αμοιβή για την έως τώρα προσφορά τους στον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα».

04/05/1959 – Σαν σήμερα η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα σε φιλική αναμέτρηση με την Β΄ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με 1-3 σκορ.

24/04/1994 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Παναγιωτίδη Παύλο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Φουντουκίδης Γεώργιος ενώ του Ταμία ο Σαρναζίδης Πέτρος. Τρίτη συνεχόμενη θητεία στην θέση του προέδρου για τον Παναγιωτίδη Παύλο και πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «να προτείνει τον παλαιό ποδοσφαιριστή Σίμο Κυριάκο να αναλάβει την τεχνική ευθύνη της ομάδας και τον ποδοσφαιριστή Ψειρίδη Βασίλειο την εκγύμνασή της για την ποδοσφαιρική περίοδο 1994-95».

23/04/1957 – Σαν σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης με την «Ατλαντίς» Θεσσαλονίκης ανεδείχθη νικήτρια με 3-1 σκορ.

20/04/1992 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Παναγιωτίδη Παύλο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Φουντουκίδης Γεώργιος ενώ του Ταμία ο Καλλιανίδης Λάζαρος. Δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην θέση του προέδρου για τον Παναγιωτίδη Παύλο και πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν «η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χονδρόπουλου Ηλία στον Α.Ο. Κιλκισιακός με ελεύθερη μετεγγραφή».

14/04/2007 – Σαν σήμερα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2006-07 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πέτυχε μια δύσκολη νίκη σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα, αυτή την φορά με αντίπαλο την ομάδα της Πλαγιάς, που τον διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Αν και στο ημίχρονο του αγώνα έχανε με σκορ 2-1 κατάφερε στο τέλος να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να νικήσει τελικά με 2-3 σκορ χάρη σε δυο τέρματα που σημείωσε ο Ασλανίδης Δημήτρης στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναγιωτίδης Πασχάλης ήταν εκείνος που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 για την ομάδα του Άρη Π. με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυπαρίσση Δημήτρη.

03/04/2005 – Σαν σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πετυχαίνει μεγάλη νίκη-πρόκριση εκτός έδρας επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με 2-3 σκορ για την πρώτη φάση των μπαράζ ανόδου. Με όπλο την καλή άμυνα και εκτελεστή (τρία τέρματα) τoν Φουντουκίδη Σωτήρη παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

02/04/1988 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Χονδρόπουλο Κωνσταντίνο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Γεώργιος Λαβίδας ενώ του Ταμία ο Παναγιωτίδης Λεωνίδας.

02/04/1987 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Γεωργιάδη Μιχαήλ να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Παπαδόπουλος Ιωάννης ενώ του Ταμία ο Λαδάς Γεώργιος. Στον πρώτο χρόνο της θητείας της και σε απάντηση πρόσκλησης σε απολογία του προέδρου της Γεωργιάδη Μιχαήλ από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς αποφασίζει όπως διαμαρτυρηθεί και μεταξύ άλλων προβαίνει στην ανακοίνωση ότι «Ήμασταν πιστοί στην ιδέα του αθλητισμού και θα παραμείνουμε πιστοί. Το αποδεικνύει η μέχρι τούδε πορεία του συλλόγου μας».

02/04/1978 – Σαν σήμερα καταρτίζετε σε σώμα η πρώτη Διοίκηση του επανιδρυμένου σωματίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Φουντουκίδη Γρηγόριο να εκλέγετε Πρόεδρος την θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Νικολαϊδης Ευστάθιος ενώ του Ταμία ο Σταλίδης Περικλής.

25/03/1978 – Σαν σήμερα εκλέγεται η πρώτη Διοίκηση του επανιδρυμένου σωματίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Φουντουκίδη Γρηγόριο να πλειοψηφεί της διαδικασίας. Λίγες μέρες αργότερα ο πλειοψηφίσας σύμβουλος θα εκλεγεί Πρόεδρος μετά τον καταρτισμό σε σώμα του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα.

20/03/1981 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Δημητριάδη Χαράλαμπο ανακηρύσσεται ομοφώνως, ως ένδειξη τιμής, επίτιμος Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ο κ. Καπετανάκης Νικόλαος «δια την μεγάλην του προσφορά δια το γήπεδον». Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά έως σήμερα ανακήρυξης επιτίμου προέδρου του συλλόγου.

18/03/2007 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Νικολαϊδη Παναγιώτη αποφασίστηκε η αντικατάσταση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Νικολαϊδη Παντελή με τον Παναγιωτίδη Χρήστο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2006-07. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη επιλογή για την διοίκηση την συγκεκριμένη περίοδο καθώς την ομάδα είχε αναλάβει το καλοκαίρι ο Ανέστης Μάναλης.

12/03/1995 – Σαν σήμερα στα πλαίσια Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με προεδρεύον τον Παναγιωτίδη Παύλο αποφασίζεται να τιμηθούν στον ετήσιο χορό του συλλόγου οι παρακάτω παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Καλλιανίδης Αναστάσιος, Φουντουκίδης Διονύσιος, Σωτηριάδης Σωτήριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης.

12/03/1978 – Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε στον Παντελεήμονα φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και της Δόξας Πετρωτού με τελικό αποτέλεσμα 2-1 σκορ. Οι έντεκα για τον Άρη Π. ήταν οι: Ρωσσίδης Δ., Φουντουκίδης Γ., Τσιτιρίδης Ν., Παναγιώτης (από Μονόλοφο), Φυλακτός Α., Τανίδης Ν., Σταλίδης Α., Παναγιωτίδης Λ., Τεμεκενίδης Γ., Νικολαϊδης Π. και Λαδάς Γ.

05/03/1983 – Σαν σήμερα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς περιόδου 1982-83 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα υποδέχτηκε την ομάδα της Νεότητας Μεταλλικού και αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 σκορ. Οι έντεκα για τον Άρη Π. ήταν οι: Θεοδωρίδης Σ., Τανίδης Ν., Λαδάς Γ., Παπαδόπουλος Ι., Τσιτιρίδης Ν., Φουντουκίδης Β., Λουκάς Γ., Παναγιωτίδης Λ., Ευγενίδης Χ., Στεφανίδης Ι. και Φουντουκίδης Γ.

05/03/1978 – Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Πεδινό φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Α.Ε. Πεδινού και του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τελικό αποτέλεσμα 1-0. Οι έντεκα για τον Άρη Π. ήταν οι: Καλλιανίδης Λ., Φουντουκίδης Γ., Λαδάς Γ., Τσιτιρίδης Ν., Παναγιωτίδης Θ., Παναγιωτίδης Λ., Παπαδόπουλος Ι., Τανίδης Ν., Λαζαρίδης Θ., Σταλίδης Α. και Νικολαϊδης Π.

01/03/1996 – Σαν σήμερα στα πλαίσια έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα μετά από τον αιφνίδιο θάνατο από τροχαίο ατύχημα του μέλους του συλλόγου Καλλιανίδη Λάζαρου αποφασίστηκε η ματαίωση του προγραμματισμένου χορού, η παράσταση του Δ.Σ. στην κηδεία, η κατάθεση στεφάνου και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον προσεχή ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας με τον Ερμή Τερπύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.