Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Από το ΠΑΣΟΚ διαγράφονται

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, την ακόλουθη επιστολή: Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνω ότι οι Βουλευτές: Σπύρος Κουβέλης, Α' Αθηνών, Άννα Βαγενά, Α' Αθηνών,  Λούκα Κατσέλη, Β' Αθηνών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Β' Αθηνών, Βάσω Παπανδρέου Β' Αθηνών, Λάμπρος Μίχος, Β' Αθηνών, Μαρία Κυριακοπούλου, Αχαΐας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αχαΐας, Βασίλης Τόγιας, Βοιωτίας Γεώργιος Κασσάρας, Δωδεκανήσων, Χάρης Καστανίδης, Α' Θεσσαλονίκης, Κυριακή Τεκτονίδου, Α' Θεσσαλονίκης , Χρήστος Κατσούρας, Θεσπρωτίας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηρακλείου, Θεόδωρος Παραστατίδης, Κιλκίς, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Κοζάνης, Γεώργιος Παπαμανώλης, Κυκλάδων Οδυσσέας Βουδούρης, Μεσσηνίας, Μάντατζη Τσετίν, Ξάνθης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Πέλλης, Γιάννης Αμοιρίδης, Πιερίας, Χρήστος Μαγκούφης, Τρικάλων, δεν περιλαμβάνονται από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Επίσης,
Οι Βουλευτές, Γιάννης Κουτσούκος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρης Κουσελάς, Δημήτρης Καρύδης, Μαρία Μίχου, Μιχαήλ Τζελέπης, που ψήφισαν ναι επί της αρχής και δεν υπερψήφισαν συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου, δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος.
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Αργύρης Λαφαζάνης, πριν από την ψηφοφορία υπέβαλε την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

  1. διαγράφηκαν από το πρώην ΠΑΣΟΚ αλλά εγγράφονται στην καρδιά μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο..εστω και την υστατη τιμη σωσατε την αξιοπρεπεια του κομματος και του κοσμακη που σας εστειλε εκει περα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aρκετη ζημια προκαλεσαν στη χωρα και αυτοι και το κομμα τους! Μην τους κανετε ηρωες κι απο πανω. Μεχρι χτες στηριζαν την προδοτικη κυβερνηση του τραπεζιτη και ψηφισαν μνημονια και μεσοπροθεσμα .Με λιγα λογια ανοιξαν τον δρομο να φτασουμε εδω στην χρεοκοπια και στο ξεπουλημα της χωρας. Παλι καλα που το καταλαβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.